Unul dintre criteriile de alegere a unui apartament intr-un complex rezidential sunt facilitatile pe care acesta le ofera. Celor mai multi dintre noi le place sa stie ca au o cafenea draguta in apropiere, un magazin, o farmacie pentru cazuri de urgenta si ca nu trebuie sa se duca in centru pentru a merge la o sala buna.
In com
plexul rezidential Cosmopolis gasiti de toate. Mai ales acum, odata cu venirea primaverii, locuitorii din Cosmopolis se bucura de terenuri de sport, club de echitatie, locuri de joaca pentru copii, spatiu de fitness oudoor, avantaje incredibile la doar 10 minute de metrou Pipera.

Facilitati, servicii si magazine in complexul rezidential Cosmopolis

In centru, Cosmoplus Fitness se ocupa de celelate aspecte ale sanatatii si frumusetii, iar relaxarea vine la Pizza Cafe Cosmopolis. Exista in Cosmopolis Complex serviciul Cosmo Dry Cleaning, farmacia Cosmo, salon de infrumusetare, spalatorie auto, gradinita Cosmo si Cosmo Market.

Sunt oferite servicii complete in cel mai occidental complex rezidential din zona de Nord – Tunari, iar noi va asteptam sa va inscrieti pentru a vizita personal apartamentele cu reducere si facilitatile din Cosmopolis.