Atunci cand decideti sa cumparati un apartament, modalitatea de plata si bugetul sunt doua din cele mai importante si solicitante aspecte cu care va veti confrunta, deoarece multa lume se simte nepregatita sau prea putin informata legat de latura financiara, subtilitatile sau termenii specifici care apar in registrul bancar.

Dezvoltatorii Complexului Cosmopolis au inteles problemele pe care le poate ridica acest lucru pentru potentialii sai clienti, asadar a creat unul din cele mai flexibile si facile planuri pentru modalitatile de plata disponibile la achizitionarea unei locuinte in acest ansamblu rezidential.

Astfel, indiferent daca aveti toata suma necesara pusa deoparte sau doriti sa aplicati pentru un imprumut, Cosmopolis ofera o varianta de plata care va raspunde complet nevoilor pe care le aveti. Odata ce ati ales locuinta ideala si ati agreeat asupra pretului propus de catre agentul care se ocupa de asistenta, veti putea alege modalitatea de plata care vi se potriveste cel mai bine.

Puteti opta pentru plata cash, acest lucru insemnand ca veti depune toata suma la cumpararea apartamentului si acesta intra in proprietatea clientului fara sa sa mai platiti dobanda sau orice alt fel de taxe suplimentare. Daca nu dispuneti de intreaga suma, puteti alege varianta creditului ipotecar. Tinerii sub 35 de ani sunt avantajati suplimentar deoarece se pot integra in programul Prima Casa.

De asemenea, Cosmopolis mai ofera un beneficiu extraordinar, unul din cele mai avantajoase si sigure tipuri de imprumuturi: rate direct la dezvoltator. Acestea presupun platirea ratelor fara intermedierea unei banci, acest lucru fiind ideal pentru a reduce considerabil costurile suplimentare de dobanda, ratele putand sa se intinda pana la 5 ani de plata si cu un avans initial de 25% din suma totala.

Pentru ca achizitionarea apartamentului sa fie o experienta cat mai placuta, sigura si sa presupuna un minim de efort din partea clientului, Cosmopolis pune la dispozitia acestora un serviciu foarte important si util: consilierea financiara gratuita! In acest fel veti primi indrumare pertinenta de la specialisti in domeniu, ce va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Ia legatura cu reprezentantii Cosmopolis prin completarea formularului “Afla mai multe detalii” din partea dreapta a site-ului.   Nu uita sa vezi si ofertele speciale de la Promotia Saptamanii, pe blog, sau pe site, la Promotia Saptamanii (stanga sus).