Mos Craciun a auzit si el despre cel mai modern si apreciat complex rezidential din Bucuresti, Cosmopolis, iar spiridusii sai i-au soptit ca aici locuiesc o gramada de copii cuminti, cu parinti si bunici iubitori. Iar acolo unde sunt copii destepti, ascultatori si frumosi vine si Mosul cu multe surprize!

Sambata viitoare, 14 decembrie 2013, spiridusii il aduc in Complex Rezidential Cosmopolis, tocmai de la Polul Nord pe cel mai indragit si asteptat personaj. Ia-i pe cei mici de mana si haideti impreuna la petrecerea lui Mos Craciun, unde acesta va asculta toate dorintele secrete ale copiilor (si va sopti la ureche poate si cateva ponturi de cadouri, cine stie?), ii va distra pe copii alaturi de ceata sa de spiridusi nebunatici si va introduce cu siguranta pe toti cei prezenti in spiritul Sarbatorilor Sfinte de Iarna!

Evenimentul va avea loc la Biroul de vanzari din Cosmopolis, intre orele 11:00 – 14:00. Toate personajele de poveste va asteapta cu drag, pe tine si familia ta, pentru o sumedenie de activitati educative si distractive: ateliere de creatie, karaoke, minidiscoteca, teatru sau spectacole de magie cu baloane.

Mosul va asteapta!

cosmopolis santa