Pentru ca avem foarte multe cereri de locuinte cochete, tip vila, ideale pentru o familie, si preferabil si cu o gradina inclusa, din Aprilie 2019 am ales sa va surprindem cu noi unitati locative confortabile si accesibile, disponibile in Cosmopolis. 
Visul de a locui la casa, in zona de Nord a Capitalei, poate deveni acum realitate. :) 

Va oferim acum posibilitatea sa cumparati la un pret accesibil una din noile locuinte tip duplex disponibile la vanzare in cel mai apreciat complex reidential din Nord! Hai sa vezi!     

Nu una, nu doua, ci nu mai putin de  6 tipuri de locuinte noi tip DUPLEX, ideale pentru familii, asteapta sa le descoperi! 

Completeaza formularul de contact
pentru a primi pe mail toate detaliile despre duplex-urile disponibile, cu preturi incepand de la  88.308 euro + tva, pentru un  Duplex tip 6b: 107 mp + gradina.  Avantajele acestor locuinte noi: 

- pozitionare excelenta in interiorul complexului, intr-o zona doar de case,
- aproape de zona comerciala, dar si de centrul complexului,
- acces facil la una dintre piscinele din Cosmopolis.

Duplexurile sunt situate la parterul blocului si au gradina proprie ceea ce inseamna ca vei avea un loc de joaca pentru copii, dar si un spatiu exterior privat numai bun pentru aer curat si relaxare!   

Un alt avantaj al duplexului il reprezinta compartimentarea eficienta, aceste locuinte fiind impartite pe doua nivele. Primul nivel este compus din living, bucatarie si grup sanitar, iar la al doilea nivel sunt situate doua dormitoare mari si doua bai. Dormitorul matrimonial are baie proprie si zona de dressing, un plus de intimitate si spatiu pentru parinti. 


Complexul Cosmopolis, aflat in partea de Nord a Capitalei, este un cartier ideal pentru familii. 
Aici, ai la cateva minute de casa doua gradinite, o scoala particulara si din acest an se fac toate demersurile pentru o scoala primara de stat.
Locuri de joaca dedicate pentru copii, un strip mall cu magazine si supermarket unde gasesti tot ce ai putea avea nevoie, locuri de relaxare si distractie. Plus 7 piscine exterioare disponibile gratuit pentru reizdenti. 
Din Cosmopolis vei ajunge foarte usor in oras. Avem transport asigurat cu microbuze speciale pentru locuitori, iar pana in Pipera sau Aviatiei vei face mai putin de 20 de minute datorita conexiunii pe care complexul o are cu autostrada  urbana A3. 

Daca ti-am starnit interesul cu aceste duplex-uri, nu mai sta pe ganduri!
Programeaza o vizionare si hai sa vezi daca pot fi locuinta ideala pentru familia ta. Completezi formularul de mai jos si te vom contacta pentru detalii!