In secolul vitezei, avem putine optiuni. Fie lasam tehnologia sa ne acapareze complet, ne supunem ei si o lasam sa ne conduca. Fie ne cladim propriul univers, asa cum ne dorim, inspirati din vremurile burgheze de odinioara. In fond, cine nu si-a dorit sa fie un nobil renumit, pasionat colectionar de arta, filantrop si iubitor de viata?!  

Fiecare intoarcere acasa poate sa fie o incursiune in trecut, in lumea nobiliara a secolului al XVI-lea, presarata de baluri somptuoase, parfumuri bogate, corsete si pudra de talk, totul desfasurat in decoruri de vis. Daca iti doresti o locuinta diferita, unica prin amenajare si stil, atunci afla mai multe detalii despre ea mai jos si hai sa vezi cum arata aceasta vila disponibila la vanzare in Cosmopolis.
Hai sa descoperim impreuna o vila superba! 

Poti sa traiesti intr-o vila inedit amenajata in stil baroc, usor dramatizata, putin teatrala, cu vadite influente religioase ce isi pun amprenta asupra energiei pozitive a casei si a oamenilor ce o locuiesc. Da, poti sa faci asta chiar acum, in 2018, in Bucuresti!

Avem la vanzare o locuinta deosebita dedicat
a iubitorilor de lux, de frumos, admiratori ai vremurilor demult apuse, pasionati de frumos in toate formele lui. Este o locuinta ce se vrea dezvaluita si savurata pe indelete, odata cu fiecare obiect sau coltisor nou descoperit. 

O casa de vis ce imbina perfect pictura, sculptura, arta, arhitectura si mobilierul!  
Hai sa o descoperim impreuna, pas cu pas, incepand de la intrarea in locuinta!

Prin definitie, stilul baroc aduna impreuna excesiv de multe elemente ce par ca prind viata. Barocul mai inseamna opulenta, grandoare si un stil ce se remarca inca de la intrarea in locuinta.

Si da, chiar si in aceasta perioada, detaliile fac diferenta!

Continuam vizita in locuinta si ajungem in LIVING
, spatiu format din doua parti ce iti acapareaza privirea si te seduc iremediabil.  Acesta este amenajat astfel incat sa avem doua zone distince: bucatarie si dining dupa care trecem in zona de relaxare!


Inclusiv peretii casei spun o poveste desprinsa din romanele de odinioara cu nuante vibrante si modele somptuoase, pretioase, care reflecta grandoarea si spectacolul vietii.


Nici in spatiul intim  al bucatariei, obiectele de arta nu lipsesc!


Piesele de mobilier cu picioare curbate se imbina armonios cu formele ondulate pentru canapele si cu perdele diafane strajuite de draperii grele, toate acestea oferind amenajarii un aer dramatic.


Ajungem in
a doua zona a livingului, un spatiu special amenajat pentru relaxare. Aceasta face legatura intre dining si terasa exterioara.


Continuam incursiunea in istoria artelor si descoperim in aceasta vila deosebita un
dormitor demn de un rege.

Regasim acelasi stil plin de culoare, exuberanta si un realism dramatic pe care nu-l avem in alta epoca. Baldachin imens, corpuri de iluminat opulente si culori calde ce ofera un plus de intimitate.

Mobilierul este si el in acelasi stil: din lemn de esenta tare, cu forme bombate, decorat excesiv, cu linii curbe, cu insertii sau incrustatii de aur, argint si decoratiuni impunatoare.

Superba vila
prezentata se gaseste in Complexul Cosmopolis, in zona de Nord-Est a Bucurestiului, si are un living mare extins care poate avea mai multe destinatii, trei dormitoare, din care unul matrimonial, 2 bai si un grup sanitar si o zona de relaxare cu iesire spre gradina si piscina exterioara, printr-o terasa special amenajata.   

Tare ne-ar placea sa-ti spunem ca la intrarea in vila te va astepta o trasara cu sapte cai, dar ne adaptam vremurilor actuale si iti oferim doua locuri de parcare incluse in pret.  Tot incluse in pretul de vanzare sunt si mobilierul si o parte din tablouri.

Si cum stim ca deja esti curios, iti putem spune ca vila prezentata cu livingul imens care a fost extins si este compus din 2 incaperi ce pot avea destinatii multiple, cu 3 dormitoare, 2 bai si un grup sanitar, alaturi de terasa si locuri de parcare incluse, este disponibila la vanzare la un pret special!
 

Pentru aceasta superba vila, va trebui sa scoti din cufarul de valori al familie 167 de monezi de aur! Raportat la 2018, inseamna echivalentul a 167.000 Euro.Hai sa o vezi cu ochii tai sa te convingi ca merita si ca este cea mai buna optiune pentru tine, un visator si un iubitor de arta si de frumos!

Intr-o lume care merge pe repede inainte, regaseste la joie de vivre incepand chiar de acasa, din caldura si confortul propriului camin!

Completeaza formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii si pentru a Programa o Vizionare!