Daca sunt impartiti si amenajati inteligent, cei 141 mp ai apartamentului aflat la Promotie in Saptamana 1 - 7 IULIE in Cosmopolis, pot fi de ajuns pentru o familie cu doi copii.  

Locuinta dispune de 3 dormitoare, toate aflate la parter,  etajul de unde se face si intrarea in apartament.  Scarile de la intrare, de la parterul imobilului, iti vor purta pasii la demisol unde te asteapta bucataria si livingul si de unde poti sa iesi in curtea englezeasca de 7.19 mp.  Apartamentul are doua bai: una la parter si una la demisol. Mijlocul verii 2019 incepe in Cosmopolis cu o reducere de 16.000 Euro pentru acest DUPLEX. 

Acest tip nou de locuinta din Cosmopolis are 4 camere cu gradina, S + P + M, 141 mp. cu balcon de 2 mp. 

In perioada 1 - 7 IULIE 2019 poti cumpara acest apartament cu 110.000 € + TVA, preț redus de la 126.990€ + TVA. 


Sunt o multime de avantaje si beneficii pentru familiile cu copii care locuiesc in Cosmopolis. Printre ele: 
Scoala primara si gradinite in complex! Ai la dispozitie doua gradinite foarte aproape de casa, asa ca nu va mai fi o corvoada sa lasi/iei copilul de la gradi! 
- Pentru prichindeii mai mari avem Centrul Artitudes, oportunitate excelenta pentru a invata sa cante la pian, la chitara sau sa ia lectii de canto. Pe scurt, mediul ideal pentru o dezvoltare armonioasa. 
- Adaugam pe lista beneficiilor si terenul de tenis Myo Academy, unde pot lua lectii de tenis. 
- parcul din complex va fi locul de joaca preferat, zona magica de intalnire cu ceilalti copii din Complex. Desi pe timpul verii se prea poate sa prefere zona joasa de la piscina si balaceala de dimineata pana seara.  

Cat despre voi, dragi parinti, puteti sa va bucurati de o cina relaxata in unul din restaurantele din Complex sau sa mergeti la cumparaturi in Strip Mallul din Complex.  Aveti la 5 minute de casa toate serviciile necesare (spalatorie, curatatorie, bancomat, farmacie, crama, supermarket) pentru a va bucura de cat mai mult timp petrecut alaturi de cei dragi.  

Hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament si sa le vezi si pe celelalte din Complex. Unul din ele poate fi chiar viitoarea ta locuinta! 
Completeaza formularul de mai jos si vom reveni in scurt timp cu mai multe detalii.