Comunitatea a reprezentat intotdeauna un aspect important al vietii, inca din timpurile antice, cand filozofii greci i-au relevat rolul in dezvoltarea societatii. Un standard definitoriu al comunitatii este cel de a actiona ca sprjin si cadru al existentei fiecaruia dintre noi.

In societatea zilelor noastre, cand tehnologia ne permite si uneori chiar ne impune izolarea, programele sunt extrem de incarcate si distractiile imprastiate, este foarte greu sa mai regasesti sentimentul de comunitate.

In cazul Bucurestiului, la disparitia generala a micilor comunitati bazate pe locatie a contribuit foarte mult si dezvoltarea din perioada comunista, cand comunitati rurale si urbane au fost distruse, amestecate si mutate. Sociologii au mute de spus despre acest fenomen.

Iata insa ca Bucurestiull are acum sansa unui reviriment din acest punct de vedere, gratie cartierelor rezidentiale, in care cumparatorii cauta apartamente noi sau vile noi. Aici se formeaza comunitati mai mari sau mai mici, care, in conditiile ideale, devin autentice si se perpetueaza.

Cosmopolis a pornit din start cu ideea formarii unei comunitati, si a respectat regulile de baza pentru ca aceasta sa se poata dezvolta. De ce este atat de important? Pentru ca o comunitate civilizata, curata si activa imbunatateste calitatea vietii fiecaruia dintre noi.

Un contraexemplu foarte simplu este, la alegere, un cvartal de blocuri vechi din Bucuresti. Orice cumparator care este in aceasta perioada in cautarea unei case noi, si are ca standarde nu doar confortul interiorului, cat si imprejurimile, precum si confortul psihic de a locui in respectiva zona, va constata ca, odata iesit din apartament, esti pe cont propriu intr-un sistem neprietenos, care a creat si o atitudine neprietenoasa.

Cosmopolis a facut diferenta amplasand complexul intr-o zona curata, inconjurata de spatiu deschis, padure si apa, conditiile perfecte pentru sanatate si relaxare. Tot acestea sunt si cele mai bune premise pentru formarea unei comunitati vesele, deschise si prietenoase. Viata intr-un astfel de cadru ne ofera relaxarea pshica atat de necesara astazi, precum si o excelenta calitate a vietii, aspect foarte important in alegerea unei locuinte.

Comunitatea din Cosmopolis este deja formata, avem peste 1700 de rezidenti care au la indemana facilitatile si serviciile necesare pentru a trai o viata fericita in cartierul nostru rezidential. Cosmopolitanii de aici au locuri de intalnire, de luat masa, terenuri de sport, sala de fitness si salon de frumusete, iar copii merg la gradinita si locurile de joaca din Cosmopolis,  toate fiind spatii in care legaturile comunitare se formeaza si se intaresc.

Ne mandrim cu ea, pentru ca o comunitate drumoasa este intotdeauna in beneficiul individului, deci ofera o viata mai buna fiecarui rezident Cosmopolis. Apartenenta la o astfel de comunitate aduce zilnic un sentiment placut si infrumuseteaza viata, motiv pentru care Cosmopolis se adapteaza si dezvolta constant.

Daca vrei sa te alaturi comunitatii Cosmopolis, completeaza formularul si vei fi contactat de un consultatant care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.
petrecere comunitate cosmo