In perioada Sarbatorilor de Pasti 2018 venim cu o oferta speciala pentru un Apartament de 3 Camere cu o super terasa intr-un imobil nou in Cosmopolis!

Cand vrei sa te muti in noua ta casa? Cat mai repede? Arunca o privire peste detaliile apartamentului de la Promotia Saptamanii din Cosmopolis, vino la o vizionare si te poti muta imediat in noul tau apartament de 3 camere cu terasa imensa!


Promotia Saptamanii 2 –  8 Aprilie 2018

Apartament NOU 3 CAMERE, in imobil nou
141 mp, etaj 5/6  cu Terasa Inclusa de 60 mp.

Pret lista: 110.000 Euro + tva
Pret promotional: 85.000 Euro + tva
Pret Promotia Saptamanii: 75.900 euro + tva

Cosmopolis se afla pe piata din Romania de mai bine de 10 ani si are in prezent peste 6.700 de rezidenti si o comunitate deja formata in continua crestere. Suntem printre cele mai apreciate complex rezidentiale din capitala, in mare parte si datorita multiplelor facilitati pe care le oferim locuitorilor, astfel incat nimic sa nu le lipseasca.
Pentru familiile cu copii, avem doua gradinite si o scoala generala privata cu clasele I - IV. Iar din anul urmator, este in plan deschiderea unei scoli generale de stat. In interiorul Complexului sunt parcuri si zone verzi dedicate copiilor.

Locuitorii activi pot merge la sala de fitness sau se pot organiza la unul din cele 3 terenuri pentru un joc amical de fotbal, tenis sau baschet.  Pe timpul verii, in piscinele private din Cosmopolis se tin ore de aqua gym, iar atmosfera este una de vacanta continuua.

Daca crezi ca ti-ai dori sa lucrezi intr-un astfel de complex rezidential, te asteptam la o vizionare. Doar asa iti poti face o parere exacta si cat mai buna despre cum arata apartamentele si vilele, iar o plimbare scurta pe stradutele din Complex si pe la Ponton, te vor ajuta sa surprinzi momente autentice din viata locuitorilor din Cosmopolis.

Pentru programari, completeaza formularul Afla mai multe detalii de mai jos si te vom contacta in scurt timp. Te asteptam cu drag!