Complexul rezidential Cosmopolis incepe toamna cu o noua oferta promotionala pentru dumneavoastra!

Apartamente cu 3 camere la doar 56.000 euro si Vile cu etaj si gradina la doar 76.000 euro!

vila c

Vilele tip C, din oferta Cosmopolis au parter si etaj, 3 camere desfasurate pe doua nivele, sunt complet finisate si utilate, gata sa-si primeasca noii locatari. Aveti la dispozitie 30 mp de gradina, in mijlocul unei comunitati linistite si placute, in cea mai curata zona a Bucurestiului. Daca sunteti interesat de o vila noua in Cosmopoliscompletati formularul si veti fi contactat de un consultant, care va va ajuta sa gasiti cea mai buna varianta.

Fiecare apartament cu 3 camere tip AD are doua bai, doua dormitoare si un living generos de 25 mp. Dotarile standard ale unui astfel de apartament cu 3 camere in Cosmopolis cuprind: usa metalica la intrare, gresie, faianta si parchet, tamplarie cu geam termopan, usi interioare din lemn .

Puteti plati pentru un apartament cu 3 camere sau o vila in Cosmopolis cash, prin credit ipotecar, programul “Prima Casa” dar si in rate la dezvoltator. Beneficiezi de consiliere financiara gratuita si de consultanta gratuita pentru amenajarea interiorului! Complexul Cosmopolis este ideal pentru tine! Nu doar apartamentele sunt punctul nostru forte, ci si comunitatea in care evolueaza locuitorii nostri. Complexul rezidential este alimentat cu gaze naturale, avem fibra optica si cel mai bun internet din zona. Cosmopolis, desi situat in apropierea zonei comerciale Pipera, ofera o gama larga de servicii in interiorul micului oras. Facilitatile includ piscine, terenuri de sport, gradinita, cafenea, pizzerie, sala de fitness, salon de beauty, farmacie, supermarket, cabinet stomatologic, si sunt in continua dezvoltare.

Daca sunteti interesat de un apartament cu 3 camere inCosmopoliscompletati formularul si veti beneficia de consultanta gratuita si cele mai bune metode de finaintare!