Fiecare din noi si-a facut rezolutiile de An Nou pentru 2015, iar Cosmopolis nu face exceptie. Pentru noul an, ansamblul rezidential se va bucura atat de inceperea constructiilor pentru Faza 4 cat si de noi facilitati in interiorul ansamblului rezidential, pentru ca acestea sa fie mai la indemana rezidentilor nostri!

Pe parcursul acestui an urmeaza finalizarea a 400 de noi locuinte. Inca de la sfarsitul lui 2014 s-a inaugurat noua intrare in Complexul Cosmopolisextinzand posibilitatea de acces la 4 benzi de circulatie. Drumul ofera accesibilitate spre faza ce urmeaza a fi construita in viitorul apropiat.

Aria comerciala va fi marita in 2015, urmand ca spatiul de la intrarea principala din Cosmopolis sa se bucure in curand de facilitati suplimentare care vor pune la dispozitia locatarilor o gama mult mai variata de servicii si produse.

De asemenea, vor fi construite noi terenuri de sport si joaca, astfel cei aproape 3000 de locuitori ai complexului se vor putea bucura si mai mult de aerul curat al Complexului Cosmopolissingurul cartier “verde” al Bucurestiului conform Agentiei Nationale de Mediu.

Tot in planul pentru acest an este inclusa si posibilitatea construirii unei biserici, prin sustinerea Patriarhiei Romane. Un mini-mall ar putea fi ridicat in Cosmopolis tot in decursul lui 2015, insa propunerea pentru acest proiect nu este inca finalizata.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Complexul Cosmopolis, preturile si facilitatile deja existente  citeste in continuare blogul nostru, intra pe site-ul Cosmopolis sau acceseaza pagina de Facebook Cosmopolis, unde publicam constant noi informatii despre proiectul nostru imobiliar!