Weekend-urile toride de vara echivaleaza cu relaxare si buna dispozitie cat cuprinde.
In luna lui august, albastrul deschis al cerului e umbrit doar de soare si de cativa nori albi inofensivi.

Abia a trecut de ora 10 si temperatura din termometre a ajuns la 20 de grade. Se anunta o zi torida. Exact genul de zi in care ai dori sa te “teleportezi” intre piscina, mall, terasa, o cina lejera la un restaurant libanez cu prietenii sau poate vrei un simplu gratar la tine in gradina.

Pentru cei mai multi bucuresteni va fi o zi plina. O zi in care moleseala te cuprinde incet si aproape ca nu-ti mai vine sa iesi din casa.

Pentru cei peste 4.000 de locuitori din Cosmopolis poate fi o zi in care pot face toate lucrurile mentionate mai sus.

Cu fiecare an care trece, Complexul Cosmopolis devine “acasa” pentru aproximativ inca 1.000 de locuitori noi.  Ne bucura nespus alegerea lor, iar asta ne obliga pe noi, dezvoltatorii proiectului, sa venim mereu cu facilitatii noi.
Facilitati si avantaje pe care locuitorii Complexului sa le gaseasca exclusiv la noi si de care sa se bucure in fiecare zi. Inca din faza conturarii proiectului Cosmopolis pe hartie ne-am propus sa fim altfel, sa fim mai buni, sa ridicam standardele si sa venim in intampinarea nevoilor reale ale locuitorilor Complexului. Ne place sa credem ca am reusit, iar cele doua premii obtinute in 2014 si 2015 pentru Cel Mai Bun Complex Rezidential, ne sustin in acest 1
demers.

In 2016, cea mai importanta facilitate pe care o vom oferi locuitorilor va fi un Mall. In Romania va fi o premiera: primul Mall aflat in incinta unui Complex Rezidential

strip mall cosmopolis

Strip Mall-ul din interiorul Complexului va fi pozitionat central, astfel incat pe masura ce zona se va dezvolta si vor fi construite noi locuinte, Mall-ul va ramane in centrul Cosmopolis. Acesta va dispune de parcare proprie cu circa 60-70 locuri, iar spatiul total alocat constructiei este de 3.200 de metri. Deschiderea acestuia va avea loc in toamna lui 2016 si va fi localizat pe strada Europa, in zona vilelor N.

Ce vei putea gasi in mall? Pe langa clasicele magazine cu haine si accesorii, locuitorii vor avea la dispozitie si zone de relaxare, restaurant cu specific international, restaurant libanez,  bistro, doua cofetarii, pub, cafenea si ceainarie, salon de infrumusetare,  solar, studio foto, birou asigurari, Inmedio, florarie, magazin Bio, farmacie, spalatorie auto, curatatorie, croitorie, magazin produse traditionale romanesti, macelarie, brutarie, magazin lactate, crama/vinarie, loc de joaca pentru copii, talent school, librarie, magazin design interior, pet shop.

strip mall cosmopolis_randare 3-3

In plus, in momentul de fata, in Cosmopolis locuitorii au la indemana: salon de infrumusetare, locuri de joaca pentru copii, pizzerie, spatorie auto si supermarket. Insa, cele mai apreciate facilitati pe timp de vara raman cele 7 piscine dedicate locuitorilor, alaturi de plaja amenajata la lac.

Locuitorii din Cosmopolis au la 5-10 minute departare de casa orice si-ar putea dori intr-o zi calduroasa de vara.  Inca nu am inventat „teleportarea”, dar putem sa-ti oferim cat mai multe facilitati, cat mai aproape de casa.  

Acum, spune-mi tu, cititorule, intr-o zi torida de vara, in ce Complex Rezidential ai vrea sa locuiesti?

strip mall cosmopolis_randare 5-5strip mall cosmopolis_randare 4-4