Creditul pentru propriul apartament a fost in sfarsit aprobat, dar nu ai gasit inca locuinta care ti se potriveste? Cauti un apartament in care sa te poti muta imediat, sa fie accesibil si modern, preferabil in zona de Nord a Bucurestiului?   

Chiar daca la prima vedere oferta rezidentiala din zona de Nord este destul de bogata, cand te apuci efectiv sa cauti un apartament, pare misiune imposibila. Sunt o multime de proiecte noi in derulare, apartamente care se vand inainte ca imobilul sa aiba fundatia facuta, preturi mult peste posibilitati si locuinte care necesita mobilare. Iar tu ai vrea sa te muti la fel de repede ca deadline-urile de la birou: inca de ieri, daca se poate!

Ideal ar fi sa gasesti un apartament intr-un bloc nou, deja mobilat sau macar semi-mobilat, aproape de zona de Nord, preferabil o zona... prietenoasa cu tinerii! Avem o veste buna pentru tine: se prea poate sa avem apartamentul perfect! :)  


In Cosmopolis este acum (n.r.: martie, 2019) disponibil la vanzare un apartament de 2 camere, in bloc nou

Locuinta are o suprafata de 52 mp utili, din care 6 mp are balconul simpatic unde poti savura cafeaua de dimineata! 

Cat despre privelistea din balcon, aceasta este spre parc si spre una din piscinele din complex. Te lasam sa-ti imaginezi pret de cateva minute cum vor fi diminetile de vara cand poti sa te trezesti si in mai putin de 5 minute sa fii la soare, pe un sezlong, la piscina. :)  


Dar partea care o sa-ti placa cel mai mult la promotia actuala: apartamentul de 2 camere se vinde complet mobilat si utilat modern, cu produse Mobexpert! Poti sa uiti de grija decorarii noii case si te poti muta imediat!    


Pe scurt, avem asa: 
APARTAMENT 2 CAMERE 
Suprafata - 46 mp + Balcon 6 mp

Suprafata totala utila: 52 mp

Pret de vanzare: 61.000 Euro + TVA 

BONUS: apartamentul nou cu priveliste spre parc si piscina se vinde complet mobilat! 


Poate ca ai mai auzit de Cosmopolis si ai deja o parere despre complex.  Oricum ar fi, iti propunem sa vii la o vizionare si sa vezi cu ochii tai cum e cel mai mare proiect rezidential din Nord.  Cu siguranta sunt cateva avantaje pe care nu le poti trece cu vederea: 
- rezidentii au transport asigurat cu microbuz Cosmopolis (pana la metrou Pipera sau Aurel Vlaicu nu faci mai mult de 30 de minute)
- microbuzul merge inclusiv in weekend cand avem in plus curse speciale pana la Baneasa Mall 
- Complexul are o multime de facilitati incluse: 7 piscine exterioare cu acces gratuit pentru rezidenti, mall, restaurante, supermarket si multe altele. 

Hai sa vezi cum arata apartamentul de 2 camere complet mobilat disponibil acum la un super pret! Pentru a te programa la o vizionare, completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp pentru a-ti oferi mai multe detalii si/sau a stabili data/ziua vizionarii.  :)