Incepem saptamana 22- 28 iunie cu preturi promotionale pentru 2 apartamente cu doua camere, unul intr-un bloc inalt de 10 etaje, iar cel de-al doilea intr-un bloc cu regim scazut de inaltime (5 etaje).  

In Complexul Cosmopolis  sunt mai multe tipuri de locuinte disponibile la vanzare, iar preturile sunt dintre cele mai accesibile. In plus, in fiecare saptamana avem oferte promotionale pentru 2 tipuri de locuinte din Complex. Da click pe “Promotia Saptamanii”si vei vedea oferta speciala din perioada respectiva.

Promotia 1 – avantaj client: 7.100 Euro

– apartament 2 camere tip 1, etaj 4/5
– suprafata 71 mp

Pret initial: 56.800 Euro /
Pret Promotional valabil doar in saptamana 22-28 iunie: 49.700 Euro + TVA
BONUS: Complet Mobilat

promo1_cosmopolis

Promotia 2 – avantaj client: 8.000 Euro

– apartament 2 camere tip 2, etaj 8/10
– suprafata: 84 mp
Pret initial: 62.000 Euro +TVA/
Pret Promotional valabil doar in saptamana 22-28 iunie: 54.000 Euro + TVA

cosmopolis_2

Avantajele locuirii in Cosmopolis sunt multiple si incep de la Facilitatile pe care le gasesti in Complex (piscine exterioare, teren de tenis si baschet, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, supermarket, farmacie, pizzerie), pana la Dotarile Apartamentelor(usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon).   In plus, Complexul este pazit 24/24, iar accesul in interior se face doar controlat.

Pentru a afla mai multe detalii si a beneficia de oferta promotionala din saptamana 22-28 iunie te invitam sa te programezi la o vizionare in Complexul Cosmopolis:  completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului (dreapta sus), si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti