Piata complexelor imobiliare din Bucuresti a iesit anul trecut din criza, avand in vedere ca numarul apartamentelor noi construite in zona Bucuresti – Ilfov surprinde o crestere de aproximativ 16%, acest lucru insemnand finalizarea a peste 5,200 de unitati.

Unul din cele mai stabile si apreciate cartiere rezidentiale noi in plina ascensiune este Ansamblul Rezidential Cosmopolis. Complexul creste de pe o zi pe alta in ciuda situatiei economice deoarece preturile extrem de avantajoase constituie un beneficiu major pentru cumparatorii in cautare de investitii imobiliare.

In conditii de instabilitate ale pietei, Cosmopolis gazduieste deja peste 2500 de locuitori iar numarul acestora se inmulteste constant datorita faptului ca in ansamblu nu gasiti doar apartamente la preturi foarte bune, ci si a faptului ca dezvoltatorii se adapteaza constant la nevoile cumparatorilor, formuland saptamanal noi oferte care sa ajute clientii sa faca alegerea cea mai potrivita pentru un pret cat mai bun.

Un astfel de exemplu este Promotia Saptamanii, ce aduce pe rand in atentia clientilor cate un tip de locuinta diferit odata la 7 zile cu reducere substantiala sau cu beneficii aditionale incluse in oferta de vanzare. Preturile in Cosmopolis sunt in prezent de 700 de euro/ metru patrat brut, variind in functie de etaj si tipul cladirii, in imobile noi construite, de cea mai buna calitate si cu toate utilitatile si finisajele incluse.

Ritmul de cumparare este in continua crestere, acest lucru stimuland dezvoltarea complexului in continuare si adaugarea de noi beneficii din partea dezvoltatorilor: luna februarie in Cosmopolis a adus vanzarea a 28 de apartamente, iar pana la jumatatea lunii martie a anului 2014 se vandusera deja 31 de unitati. Oferta este, deci, in continua crestere. Anul acesta a fost finalizat un nou bloc cu 80 de apartamente, peste o luna va fi gata inca un bloc cu 60 de apartamente si pana la sfarsitul verii inca un imobil cu 80 de locuinte va fi finalizat.

Intra si tu in familia Cosmopolis!