August este luna in care toti vor sa fie in vacanta, sa ajunga la piscina, sa se bucure de cat mai mult soare si sa aiba un bronz de invidiat. Iar, tie - viitor locuitor din Cosmopolis, toate acestea iti vor fi la indemana, accesibile in fiecare zi.
In Cosmopolis ai in prezent (n.r. - august 2019) 8 piscine dedicate locuitorilor, cu acces gratuit pentru ei si cu acces restrictionat pentru cei ce nu sunt rezidenti. 

Intr-un cartier in care te vei simti mai mereu in vacanta, zilele vor fi mai senine, iar dupa-amiezile le vei petrece alaturi de vecini la un pahar de roze La Ponton. Singura ta grija va fi daca sa gatesti ceva bun sau sa mananci la restaurantul din Complex. Iar daca esti la piscina, dilema ta va fi: sa ma balacesc acum sau mai tarziu? 

Stim, viata in Cosmopolis poate fi foarte grea! :) 

Si mai stim ca piscinele, apa in general in apropierea locuintelor, au un efect benefic  asupra psihicului uman, ne relaxeaza si ne binedispun. Iar daca suntem si activi, atunci miscarea in apa este mereu binevenita. 

Daca esti in cautarea unei locuinte si crezi ca ti-ar placea sa locuiesti in Cosmopolis, atunci hai la o vizionare. 
BONUS: in luna august poti sa beneficiezi de o super reducere de 21.200 euro pentru un apartament de 3 CAMERE. 

Afla mai multe detalii despre el si hai sa-l vezi. Completeaza formularul de la finalul articolului si hai sa vezi exact cum arata acest apartament accesibil din Cosmopolis.  Avem vizionari inlcusiv in weekend. :)  

Locuinta  NOU finalizata si disponibila acum la vanzare:

APARTAMENT 3 CAMERE,
121 mp, etaj 6/6, +  Terasa de 15 mp

Pret lista: 108.000 Euro + tva
Pret Promotia Saptamanii: 86.800 euro + 5% TVA – disponibil doar pana la data de 12 AUGUST 2019!