Saptamana 7-13 august 2017 vine cu o noua Oferta Promotionala pentru un apartament de 2 camere in Complexul Cosmopolis. Vezi mai jos cea mai buna oferta a verii 2017!

De ce ai alege un apartament de 2 camere intr-un bloc nou? Pentru ca este la promotie la un pret excelent, mai convenabil decat un apartament de 2 camere intr-un bloc vechi, cu mai putine facilitati dedicate locuitorilor, printre care locuri de joaca si parcuri in Complex, securitate si paza asigurate de BGS 24 ore/ 7 zile din 7, gradinita si scoala primara, supermarket, magazine cu diverse servicii (cabinet veterinar, sala fitness, beauty salon, farmacie etc). Hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament.

Hai sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cel Mai Apreciat Complex Rezidential  timp de 3 ani consecutiv - 2014 / 2015 / 2016.

PROMOTIA SAPTAMANII  - 7 - 9 august 2017

Ap. 2 CAMERE 61 mp + Terasa si Gradina - Avantaj Client: 10.100 Euro
Etaj - parter
Suprafata: 61 mp
Pret initial: 60.000 Euro + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 7 august: 49.900 Euro+TVA!

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

Programeaza o vizionare pentru acest apartament 2 camere cu un pret final sub 50.000 euro: completeaza formularul Afla detalii din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!

 Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.
AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in una din cele mai putin poluate zone din Bucuresti.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo