Fie ca anul 2019 sa va aduca tot ce va doriti, si de ce poate chiar si o locuinta noua daca este pe lista dorintelor in noul an! Si pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc un apartament nou si sa faca trecerea de la chirie la propria locuinta, va asteptam in Cosmopolis sa vedeti Promotia Saptamanii din saptamana 7 - 14 Ianuarie 2019! 


Si avem inclusiv o veste buna pentru cei care vor sa achizitioneze locuinta prin programul Prima Casa: Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor, a declarat ca programul va continua si in 2019 - "Noi vom bugeta pentru anul viitor in continuare programul "Prima casa" pentru ca a fost foarte util in economie. Nu stiu exact acum suma, dar in ianuarie o sa vedeti exact cu cat anume vom bugeta."


Iata mai multe detalii despre apartamentul aflat acum la promotie: 

2 Camere, 75 mp + terasa 5 mp   

etaj 7 din 7 

Pret de lista: 62.870 € + TVA

Pret promotia saptamanii: 54.800 € + TVA

Avantaj Client - 8.070 In perioada 7 - 14 Ianuarie 2019 programeaza o vizionare in Cosmopolis si  hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament. Completeaza formularul "Solicita Oferta" si vino sa afli direct de la noi toate detaliile despre aceasta locuinta. 


Avem disponibile in Cosmopolis patru metode de plata disponible si o poti alege pe cea care ti se pare cea mai potrivita: 

- Prima Casa - chiar daca se va anunta bugetul disponibil abia la sfarsitul lunii ianuarie, e bine sa vii la o vizionare si sa alegi deja locuinta preferata.  

- Plata Cash 

- Rate la dezvoltator - pe o perioada de maxim 5 ani, cu minim 20% avans, iar pretul pentru care se vor calcula ratele este cel initial de 62.870 € + TVA. 

- Credit Ipotecar


Printre avantajele Complexului Cosmopolis se numara: transport asigurat pana la metrou Pipera si Aurel Vlaicu, supermarket Carrefour in cadrul Complexului, Strip Mall Cosmopolis Plaza cu numeroase magazine si servicii disponibile printre care cofetarie, loc de joaca pentru copii, croitorie, doua restaurante si multe altele. 

Pentru familiile cu copii avem inclusiv doua gradinite si o scoala primara particulara, iar din anul 2019 cel mai probabil va fi si o scoala primara de stat pentru clasele I - IV.  


Completeaza formularul Afla mai multe detalii de mai jos si te vom contacta in scurt timp.