Programul Prima Casa atrage foarte multe persoane, iar oferta noastra de primavara este atragatoare si ea, mai ales ca adauga avantajului de a accesa programul Prima Casa pentru cumpararea unui apartament, reducerile exceptionale din acest sezon.

Cum poti cumpara un apartament in Cosmopolis, cu programul Prima Casa?

Te poti alatura celor cel putin 50% dintre locuitorii Cosmopolis, care si-au cumparat apartament sau studio prin programul Prima Casa.

Programul Prima Casa 2013 ( Noua Casa) se focuseaza achizitionarea prin credit bancar specializat a apartamentelor nou construite, fiind astfel o modalitate ideala de a cumpara o locuinta in Cosmopolis. Este una dintre cele mai simple si la indemana modalitati de creditare, completata de oferta excelenta de garsoniere si apartamente finisate, spatioase si ieftine, intr-un complex rezidential de standard european. Avantajul Cosmopolis este nu doar faptul ca ofera apartamente, studiouri si garsoniere care se incadreaza in progrmaul prima casa, ci ca plaseaza aceste locuinte in cel mai sanatos mediu din Bucuresti, in cadrul unui mic oras european.

Nu uitati ca pentru a fi elligibili pentru un credit Prima Casa trebuie sa nu detineti sau codetineti nicio alta proprietate si sa nu aveti vreun alt credit ipotecar.