Am putea spune ca este cel mai frumos apartament din Cosmopolis, dar cel mai probabil denumirea corecta ar fi: cel mai frumos apartament nou in complex rezidential cu o terasa de vis, mare cat o garsoniera!

Apartamentul de 2 camere are 72 de mp, iar terasa are si ea inca 67 de mp, insumand un total de 139 de mp! Oferta nu este valabila mult timp de acum incolo, doar o saptamana, mai exact in perioada 22 - 28 ianuarie 2018, asa ca iti recomandam sa programezi o vizionare si sa vii sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament.

PROMOTIA SAPTAMANII 22 - 28 ianuarie  2018

Ap. 2 CAMERE   – Avantaj Client: 47.120 Euro
Etaj –  5/6 Suprafata: 72 mp + 67 mp terasa
Pret initial: 114.020 euro + TVA
Pret promotional: 72.503 euro + TVA 5%
Pret Promotional doar pana la data de 28 ianuarie: 66.900 Euro+TVA
 Sunt o multime de motive pentru care ai putea dori o terasa atat de mare!
Fie ca vei petrece serile de vara afara, alaturi de prieteni, fie ca o vei amenaja doar pentru tine si te vei bucura de cafeaua din weekend pe terasa, fie ca iti poti face o mica gradina si un loc de joaca pentru copil - sunt doar cateva motive.

Depinde de tine cum folosesti acest spatiu si cum il amenajezi astfel incat sa fie un plus si o diferentiere majora fara de un apartament de 2 camere normal intr-un bloc nou.Am vorbit aici mai mult despre facilitatile din Cosmopolis - sunt o multime si probabil ca stii deja unele dintre ele. 

Am mai vrea totusi sa-ti mentionam:
1. transportul asigurat de Cosmopolis cu microbuze speciale - ai aici programul si
2. cat costa intretinerea unui apartament sau o vila in Complex.

Programeaza azi o vizionare
si afla toate detaliile necesare direct de la reprezentantii Cosmopolis. Pentru a face asta, este de ajuns sa completezi formularul de mai jos  si te vom contacta noi in scurt timp pentru a stabili ziua/ora potrivita.