Familie mare in cautare de noua locuinta la fel de mare si incapatoare? Vezi te rog si oferta din Cosmopolis pentru un apartament 3 camere ideal pentru o familie.  Poate fi o alege inspirata, mai ales ca in aceasta perioada, 16 - 23 septembrie, avem o super locuinta la promotie. 

Ce spui de 121 mp pentru acest apartament?  Locuinta are inclusa o terasa de 15 mp si este situat la etajul 6 din 6. Partea cea mai buna este ca pana pe 23 septembrie ai 21.200 euro reducere la acest apartament.  

APARTAMENT 3 CAMERE,
121 mp, etaj 6/6  cu Terasa Inclusa de 15 mp

Pret lista: 108.000 Euro + tva
Pret Promotia* Saptamanii: 86.800 euro + 5% TVA – disponibil doar pana la data de 23 Septembrie 2019! 

Cu 21.200 Euro ai putea sa iti mobilezi complet acest apartament, astfel incat sa te poti muta in el in mai putin de o luna de cand semnezi actele. Primul pas este insa sa vii si sa vezi cum arata locuinta. 

Te asteapta o comunitate deja formata de peste 7500 de locuitori, veseli si optimisti, la fel ca tine! :) 
Daca ai copil/copii, ai gradinita si scoala primara in incinta complexului. Pentru prietenii patrupezi ai familie, avem locuri de plimbare dedicate, dar si un cabinet veterinar. 

Stim ca te mai intrebi cat vei face pana in oras, in zona de Nord. Ei bine, de cand cu autostrada A3, timpul pentru a ajunge in zona de birouri din Nord, s-a redus si in mai putin de 20 de minute poti fi la birou.  

Supermarket? Este in incinta Cosmopolis! Restaurant sau cofetarie? Da, le avem pe ambele!  
Transport asigurat? Este si el, asa ca poti sa stai fara grija! Daca ramai fara masina, ai cu ce sa ajungi in oras!  

Si lista ar putea continua. Dar nu mai bine vii tu la o vizionare sa le vezi singur? :) 
Completeaza formularul de mai jos si hai acum, in weekend, sa vezi apartamentul de 3 camere de la oferta saptamanii, ideal pentru o familie.  
_____
*Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Datele si cifrele prezentate mai sus sunt valabile la data publicarii materialului.  Dupa aceasta data pot interveni diverse modificari legate de preturi/conditii/valabilitatea ofertei.  Pentru oferta completă și actualizată, vă invităm să luați legătura cu un consultant de vânzări, prin completarea formularului de mai jos.