Vrei sa cumperi un apartament de 2 camere si nu stii cum sa il alegi?
Iata mai jos trei avantaje pentru care iti recomandam sa cumperi acest apartament cu 2 camere din Cosmopolis, aflat la Promotia Saptamanii in perioada 21-27 martie 2016.

1. Apartamentul se afla in Cel Mai Bun Ansamblu Rezidential din 2015, desemnat de CIJ Awards Romania.

2. Complexul Cosmopolis se afla in zona verde a orasului, adica intr-o zona putin poluata, unde se respecta principiul de contructie 60% zona verde, 40% constructii.

3. Apartamentul aflat la Promotia Saptamanii este la etajul 3/3, asadar se afla intr-un bloc cu regim mic de inaltime, iar acest lucru este tot timpul un avantaj (mai putini vecini, mai intim, mai linistit).

Pregatit pentru cea mai buna oferta pentru achizitia unui apartament in 2016?
Ei bine, pentru un apartament de 2 camere, tip 1, de 78 mp, etaj 3/3, in saptamana 21-27 martie, puteti beneficia de o reducere de 15.500 de EURO fata de pretul de lista al locuintei.
Vezi mai jos detalii despre oferta disponibila in Cel mai Bun Complex Rezidential din 2015!

Oferta de locuinte standard in Cosmopolis o poti vedea  aici,  dar pentru ofertele speciale te invitam sa verifici si Promotia Saptamanii, unde vei gasi cel mai bun deal din saptamana respectiva.

Promotia saptamanii 21-27 martie 2016:

Avantaj Client: 15.500 Euro

Apartament 2 camere
, etaj 3/3
Suprafata: 78 mp
Pret initial: 62.000 Euro + TVA 5%
Pret promotional valabil doar pana la data de 27 martie: 46.500 Euro + TVA 5 %

Mai jos este schita apartamentului unde poti vedea felul cum este acesta compartimentat:

schita_ap_2_camere_cosmopolis_21-27_martie

 

Detalii suprafete apartament 2 camere: 

Living + bucatarie – 33.59 mp
Camera – 13.42 mp
Baie – 4.51 mp
Hol – 4.10 mp

* Dotarile apartamentelor se incadreaza in standarde europene si fiecare locuinta dispune de: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

* In Cosmopolis, benenficiezi de o multime de facilitati, printre care iti amintim: 5 piscine exterioare, terenuri de tenis si baschet, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM.

Daca esti in cautarea unei locuinte sau daca doar ti se pare interesant acest apartament aflat la promotie, nu ezita sa vii la o vizionare. Avem program, inclusiv in weekend!

Pentru a face asta, te rugam sa completezi formularul “Afla mai multe detalii“, din dreapta siste-ului. Ulterior, in cel mai scurt timp, reprezentantii Cosmopolis te vor contacta pentru a stabili data vizionarii si pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari.

Te asteptam, cu drag, sa fii unul din cei peste 4.000 de locuitori multumiti!

Adresa Cosmopolis:
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti