Intram in ultimele doua luni ale anului 2019 si ofertele la apartamentele si vilele din Cosmopolis sunt din ce in ce mai tentante. Avem peste 25 de tipuri de locuinte disponibile si te invitam sa completezi formularul de contact pentru a programa o vizionare in weekend. S-ar putea sa gasesti exact apartamentul de 2 camere pe care il doresti.  


In saptamana 21 - 28 octombrie 2019, avem la promotia saptamanii un APARTAMENT cu 2 camere, cu o suprafata totala de 76 mp, redus cu 11.400 Euro, fata de pretul de lista. APARTAMENT de 2 CAMERE, 76 mp 
etaj 4 din 6
Pret de lista: 69.540 € + TVA
Pret Promotia Saptamanii: 58.140 € + 5% TVA, valabil doar in perioada 21 – 28 octombrie 2019.  


Cum ar fi sa te muti in noul tau apartament, chiar anul asta, si sa faci Revelionul in casa noua?
Nu este un vis imposibil! Avem apartamente finalizate, locuinte noi, disponibile la cele mai bune preturi din zona de Nord a capitalei. 

Apartamentul este compartimentat ideal avand un hol de intrare cu acces catre baie, debara, dormitor, living si bucatarie. Din living ai acces pe balconul de 3.55 mp, tocmai bun pentru o masuta si doua fotolii/scaune, locul ideal pentru relaxarea de dimineata. 

Hai sa vezi cum arata acest apartament, pe care il poti achizitiona prin Prima Casa, Credit Ipotecar sau Rate la Dezvoltator. 

Programeaza o vizionare si hai sa afli direct de la reprezentantii Cosmopolis care e cea mai buna varianta de achizitie pentru tine, in acord cu bugetul tau. 


Avem peste 11 ani de cand construim constant in Cosmopolis, perioada in care comunitatea noastra a crescut frumos, ajungand la peste 7.000 de rezidenti.  Amplasat la 15 minute de zona Pipera, Cosmopolis ofera rezidentilor multiple facilitati, printre care cele mai importante sunt: 

- transportul asigurat pentru rezidentii complexului, pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu; Iar in weekend avem si ture speciale pana la Mall Baneasa. 

- cele 8 piscine exterioare, cu acces gratuit pentru locuitori, ideale pentru relaxare in zilele calduroase de vara. 

- supermarketul din incinta si magazinele dedicate. 

- Cosmopolis Plaza - propriul nostru strip mall cu magazine. 

- in curand - o noua sala de sport, mai mare, mai frumoasa, mai bine dotata! 


Si daca e ceva ce ai dori sa fie in complex si inca nu e, atunci te rugam sa vii la Biroul Administrativ si sa faci o cerere in acest sens! :) 

Programeaza o vizionare in weekend si hai sa vezi cum ar putea fi noua ta viata in Cosmopolis!
Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp!