Spre deosebire de blocurile vechi ale capitalei, imobilele rezidentiale noi au avantajul de a fi mai bine compartimentate, fiind eliminate spatiile inutile, care doar iti incarca locuinta, dar nu se pot utiliza prea bine.

Apartamentele si vilele din Cosmopolis sunt diferite, concepute dupa nevoile si dorintele fiecaruia.  Sunt in momentul de fata finalizate si disponibile a te muta imediat in Cosmopolis, locuinte tip studio, apartamente de 2 si 3 camere, duplexuri si vile la pret de apartament, de la 95.000 euro + TVA.  
Si asa cum v-am obisnuit deja, in fiecare saptamana avem preturi promotionale. In saptamana 23 - 30 septembrie, avem la promotie un Apartment cu 3 Camere, de 99 mp, la etajul 5 din 6, cu o terasa inclusa de 5 mp. 

APARTAMENT 3 CAMERE,
99 mp, etaj 5/6  cu Terasa Inclusa de 5 mp

Pret lista: 85.970 Euro + tva
Pret Promotia* Saptamanii: 75.600 euro + 5% TVA – disponibil doar pana la data de 30 Septembrie 2019! 

Pana la data de 30 septembrie 2019, acest apartament are un Avantaj Client de 10.370 euro! 


Completeaza formularul de mai jos si vino la o vizionare sa vezi cum arata acest apartament de 3 camere.  

_____
*Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Datele si cifrele prezentate mai sus sunt valabile la data publicarii materialului.  Dupa aceasta data pot interveni diverse modificari legate de preturi/conditii/valabilitatea ofertei.  Pentru oferta completă și actualizată, vă invităm să luați legătura cu un consultant de vânzări, prin completarea formularului de mai jos.