Mai mult spatiu. Stim cum e sa vrei cat mai mult spatiu.
Stim cum e sa simti ca nu mai ai nici macar "spatiu sa mai respiri". Plus ca venirea pe lume a copilului, alaturi de pisica familie, pot face orice locuinta neincapatoare.  Asa ca iti propunem o locuinta mai mare: un apartament tip duplex de vanzare in Cosmopolis. Este printre noile tipuri de locuinte disponibile in Complex si este impartit pe doua etaje, astfel incat la parter ai doar zona de living si bucataria open-space, alaturi de o mica gradina. Iar la etaj, avem dormitoarele. 

Ce vei gasi in plus in Cosmopolis si de ce ar trebui sa iei in considerare sa vii sa vezi cum arata acest apartament duplex? 

Vei gasi la distanta de cativa pasi cam tot ce ti-ai putea dori, dar cu siguranta vei fi incantat de: 

- piscinele cu intrare gratuita, disponibile pentru rezidentii din Cosmopolis. Cel mai fain sentiment e sa revii acasa, dupa o lunga si obositoare zi la birou, si sa ai senzatia ca tocmai ai aterizat intr-un resort din Antalya, unde aerul de vacanta este la el acasa. Te poti schimba in costum de baie si relaxa dupa placul inimii. 

- parcul si zonele de joaca sigure pentru copii, unde te poti plimba in siguranta si unde te poti imprieteni cu alte mamici si tatici. 

- Terasa de La Ponton - loc excelent de relaxare si de admirat apusul, alaturi de prietenii din Complex. 

- Cosmopolis Plaza, mall-ul din Complex unde ai la cativa pasi de casa toate magazinele de care ai nevoie, de la supermarket la farmacie, cofetarie sau crama. 

- si nu in ultimul rand, te vei bucura de pretul excelent pe care il are acest apartament pana pe 26 august: 110.000 Euro + TVA. 


APARTAMENT DUPLEX 4 CAMERE,

Demisol + P + gradina, 141 mp, 

Pret lista: 126.000 Euro + tva 

Ce spui de 16.000 EURO REDUCERE pentru acest apartament? 

Pana pe 26 AUGUST, profita de pretul de la PROMOTIA SAPTAMANII: 110.000 euro + TVA   

Suprafete DEMISOL 

camera de zi 26.63 mp 
bucatarie - 8.93 mp 
hol - 3.18 mp 
depozitare - 2.28 mp
baie - 3.87 mp
curte engleza - 7.19 mp  Suprafete Parter  

dormitor 1 - 13.18 mp 
hol - 10.78 mp 
baie - 3.87 mp 
dormitor 2 - 12.64 mp 
balcon - 0.52 mp 
dormitor 3 - 12.00 mp 
balcon - 0.52 mp 


Completeaza formularul de mai jos si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament tip duplex aflat la vanzare acum in Cosmopolis, unul din cele mai apreicate complexe rezidentiale din zona de Nord -Est a Bucurestiului.  Nu ezita si programeaza o vizionare, inclusiv in weekend. :)