Preturile in Cosmopolis sunt foarte atragatoare in aceasta perioada de oferte, apartamentele de vanzare pornind de la 32.500 de euro + TVA. Nu doar apartamentele de vanzare in Bucuresti sunt punctul nostru forte, ci si vilele noi de vanzare in Cosmopolis, care  reprezinta o buna alternativa la un apartament clasic, vilele avand preturi care incep de la 90.000 de euro + TVA.

Nu doar preturile atrag insa, ci si multiplele modalitati de plata: creditare, Prima Casa, schimb cu apartamentul vechi si mai ales sistemul de rate la dezvoltator, foarte atragator pentru cei care dispun de un avans si vad avantajele acestui sistem de plata. Pretul de achizitie final, incluzand toate cheltuielile, va fi considerabil redus prin utilizarea acestei metode de plata.

Cum functioneaza ratele la dezvoltator? Un avans minim de 15% este necesar, iar contractul se stabileste pe o perioada maxima de 5 ani. Daca achitati valoarea reziduala la sfarsitul contractului, puteti opta pentru rate lunare si mai mici. Toate aceste avantaje se adauga celor de a locui intr-un complex rezidential verde, in care spatiul construit reprezinta doar 40%, fata de 60% verdeata.

 Aveti la dispozitie apartamente de vanzare in blocuri cu 3,4,6 si 10 nivele, dar si vile sau duplex. Situat convenabil dincolo de bariera verde, beneficiind deci de aer curat, Cosmopolis este si foarte accesibil, aflandu-se intre podurile Stefanesti si Andronache. Pentru cei care nu conduc, accesul rapid este asigurat de cursa regulata Cosmopolis-Metrou Pipera, iar complexul nostru rezidential beneficiaza de cele mai multe facilitati, despre care puteti citi tot aici, pe blogul Cosmopolis.

Cosmopolis, un adevarat oras european, va asteapta cu cele mai mici preturi si cele mai avantajoase metode ce creditare, precum si posibilitatea de a cumpara apartamente sau vile noi prin trade off sau rate la dezvoltator. Daca doriti consiliere profesionala privind cumpararea unui apartament in Cosmopolis, sau calcule exacte pentru rate la dezvoltator pentru apartamentul ales, completati formularul si veti fi contactat de un consultant Cosmopolis care va va ajuta cu toti pasii.