Cel mai mic pret pentru un apartament cu 2 camere in Bucuresti il gasesti in... Cosmopolis! 
Ai putea spune ca nu este in Bucuresti. Asa este, nu este in Bucuresti, dar este in imediata apropiere a orasului, pe Sos. de Centura la nr. 50, in apropiere de Stefanestii de Jos.

Din Cosmopolis, esti la maxim 30 de minute de Pipera. Daca ai masina personala, poti sa faci chiar si mai putin de atat. Si chiar daca nu ai, nu iti face griji, avem transport asigurat din complex pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, conform unui program bine stabilit pe care il poti gasi aici.  In plus, in weekend, ai transport asigurat si pana in Baneasa Mall.  

Revenind la cel mai mic pret pentru un apartament de 2 camere, te invitam sa vezi apartamentul de la Promotia Saptamanii 13 - 20 ianuarie 2020. 


2 Camere, 76 mp, cu terasa de 4 mp inclusa 

etaj 4 din 6
Pret de lista: 69.540 EURO + TVA
Pret Promotia Saptamanii: 58.520 EURO + TVA,
Avantaj Client - 11.020 Euro - valabil doar in perioada 13 – 20 Ianuarie 2020 


Imagineaza-ti ca ai cumparat deja acest apartament si vine vara, cu cele peste 30 de grade si zile insorite numai bune de petrecut la piscina. Avantajul tau, spre deosebire de marea majoritate a bucurestenilor, va fi ca odata ajuns acasa, te poti schimba in costumul de baie si in 5 minute sa ajungi la una din cele 8 piscine din Complex, unde ai acces gratuit pentru simplul fapt ca esti rezident Cosmopolis. 

Spune-ne tu, cati din prietenii tai se pot lauda cu asta? :) 

Hai sa vezi cu ochii tai cum arata apartamentele si care sunt toate facilitatile pe care le ofera Cosmopolis. :) 
In plus, te poti bucura de un pret promotional si accesibil pentru un apartament nou, intr-o comunitate deja formata, unde vei avea vecini exact ca tine. 

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp pentru mai multe detalii.