Apartament 2 camere cu terasa surprinzator de mare isi cauta viitor proprietar!
Locuinta este situata in Complexul Cosmopolis, la etajul 5 din totalul de 6 etaje ale imobilului, si are 72 de mp construiti + o terasa de toata frumusetea de 67 de mp construiti.

Daca esti in cautarea unei locuinte, in locul tau nu am sta prea mult pe ganduri si am programa o vizionare. Una e sa vezi o schita si alta e sa vezi apartamentul in realitate! In plus, iti recomandam sa nu amani prea mult pentru ca doar in perioada 6 - 12 noiembrie acest apartament este disponibil cu o reducere de 47.020 euro fata de pretul initial de lista.

Da, ai citit bine. Sa-i spunem... un fel de Black Friday in avans! Daca pretul initial al apartamentului era de 114.020 euro + TVA, iar pretul redus este de 72.503 euro + TVA 5%, acum - doar pana pe 12 noiembrie 2017 - poti achizitiona acest apartament cu 67.000 euro + TVA 5 %.

Vezi pe site detalii la Promotia Saptamanii!
 Iata schita apartamentului si detaliile promotiei: PROMOTIA SAPTAMANII 6 - 12 noiembrie  2017
Ap. 2 CAMERE   – Avantaj Client: 47.020 Euro
Etaj –  5/6
Suprafata: 72 mp + 67 mp terasa
Pret initial: 114.020 euro + TVA
Pret promotional: 72.503 euro + TVA 5%
Pret Promotional doar pana la data de 12 noiembrie: 67.000 Euro+TVA

Ne place acest apartament! :)
Este una din cele mai frumoase locuinte din Cosmopolis, din cel putin cateva motive pe care orice tanar, sau cuplu de tineri, le va aprecia:

1. Vederea frumoasa
de la etajul cinci asupra Complexului Cosmopolis. Imagineaza-ti doar cum e sa ai asa o terasa doar pentru tine!

 2. Ai posibilitatea de a crea un spatiu spectaculos, primitor, la tine acasa. Avem si noi cateva idei practice pentru cum sa-ti amenajezi o terasa.

3. Camerele sunt mai luminoase.
Livingul are iesire pe terasa mare, iar dormitorul are si el propria mini-terasa. Acestea asigura maxim de lumina naturala in intreaga locuinta. Asadar, cui ii plac apartamentele bine luminate natural, calde si primitoare?

 4. Consideram aceasta locuinta ideala pentru un cuplu de tineri sociabili ce au frecvent prieteni in vizita. Putem doar sa visam si sa ne imaginam ce seri minunate de game-boards, (mini) petreceri sau home-cinema cu proiectii filme pe perete se pot organiza in acest spatiu.

 Asadar, nu mai sta pe ganduri, vino la o vizionare sa afli cat mai multe detalii despre acest apartament direct de la noi! Te asteptam cu drag! :)