Motive pentru a investi in propria locuinta pot fi o multime, incepand de la necesitatea de a avea un loc al tau, pe care sa-l numesti acasa si unde sa revii cu drag, pana la nevoia unei locuinte mai mari pentru un tanar cuplu, dornic de a mari familia.

Oricare ar fi motivatia ta, noi iti recomandam sa vii sa vezi si apartamentele disponibile in FAZA 6 in Complexul Cosmopolis. Poate fi o optiune ideala pentru tine, atat ca pret cat si ca oferta calitativa. Asadar, de ce sa alegi un apartament cu 2 CAMERE in FAZA 6? Ai cel putin 3 MOTIVE:

 1. Pentru ca sunt cele mai noi cladiri din Cosmopolis, recent finalizate;

 2. Pentru ca apartamentul este predat la cheie si tu ai posibilitatea sa il amenajezi exact asa cum iti place si vei fi asadar, primul proprietar;

 3. Pentru ca pana la 30 noiembrie poti profita de un super pret de lansare: 57.000 € + TVA, in loc de 66.510 € + TVA, cat ar fi pretul de lista;

Apartamentul are o suprafata de 72 mp + terasa de 4 mp, iar pentru cateva sugestii de amenajare poti vizita si showroomul Cosmopolis sa vezi cum a fost amenajat apartamentul de catre specialistii de la Rovere Mobili.

Probabil ai auzit diverse lucruri despre Cosmopolis, dar un lucru iti putem spune cu siguranta: este cel mai apreciat Complex Rezidential din Bucuresti, cu cele mai multe facilitati destinate rezidentilor.

Din punct de vedere al amplasarii este ideal pentru cei ce lucreaza in ZONA de NORD, in special in Pipera, Aviatiei, Baneasa. Parintii il apreciaza pentru cele doua gradinite din complex, scoala primara, locurile de joaca dedicate copiilor dar si magazinele dedicate.

 O lista completa a facilitatilor si beneficiilor o gasesti aici, dar ideal ar fi sa le programezi o vizionare si sa vii sa le vezi cu ochii tai! Pentru a face acest lucru, completeaza formularul de mai jos!