Te invitam in Cosmopolis! Hai sa vezi cu ochii tai cum arata apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere disponibile in Cosmopolis, unul din cele mai apreciate proiecte Rezidentiale din Bucuresti.

S-ar putea sa-ti placa atmosfera prietenoasa din complex si raportul de 40% constructii si 60% verdeata pe care il mentinem. Avem compartimentari eficiente si un mini-oras cu peste 7.500 de locatari prietenosi, care o sa-ti dea mai mereu sentimentul ca esti "acasa".  

Ne mai laudam cu sapte piscine exterioare, parcuri si locuri de joaca dedicate copiilor. Locatarii mai beneficiaza si de supermarket in cadrul Complexului si un Strip Mall cu magazine si servicii din cele mai diverse (spalatorie, coafor, beauty, solar, restaurant libanez, crama, florarie, cofetarie etc).

Programeaza o vizionare in Cel mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti si hai sa vezi cu ochii tai cum arata un apartament in Cosmopolis.  

In plus, profita si de Promotia Saptamanii, disponibila pana la 18 noiembrie. Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora vizionarii!

PROMOTIA SAPTAMANII  - 11 - 18 noiembrie 2019

3  CAMERE - Avantaj Client: 13.290 Euro
 Suprafata: 93 mp
Etaj: 3/6
Pret initial: 83.970 Euro + TVA
Pret redus: 77.000 Euro + TVA
Pret promotional doar pana la data de 18 noiembrie: 70.680 Euro + TVA!
 
Esti curios unde se afla Cosmopolis? Complexul se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului.Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

 Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile? Vezi mai jos oferta standard.
AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului. harta_cosmo