Ce noutati aduce 2018 pentru tine? Ai in plan sa-ti cumperi o locuinta si nu esti foarte hotarat in ce zona a Bucurestiului sa alegi o casa?

Ai vazut apartamentele disponibile in Complexul Cosmopolis si esti foarte tentat sa-ti cumperi o casa aici, dar inca nu esti convins ca o sa te acomodezi? Avem solutia pentru tine!

Inainte sa cumperi o casa, muta-te cu chirie in Cosmopolis si vezi daca iti place sa locuiesti intr-un complex de locuinte ce poate fi usor confundat cu un orasel european.

Stim ca sigur o sa-ti placa sa locuiesti aici, dar daca mai ai nevoie de o motivatie in plus, noi suntem gata sa ti-o oferim. Asa ca, te invitam sa te muti cu chirie in Cosmopolis si sa te convingi ca faci alegerea potrivita.

Ba mai mult de atat, exista posibilitatea ca in locuinta inchiriata tu sa fii primul chirias. Suna la 0730.177.046  si  afla ofertele disponibile de inchiriat in aceasta perioada in complexul Cosmopolis. Atat de simplu este.

Cat despre Complexul Cosmopolis, sigur stii detalii, dar iata cateva motive pentru care credem ca o sa-ti placa la noi:

– avem “doar” 7 piscine exterioare amenajate pentru cei peste 7.000 de locuitori fericiti ce stau deja aici.
– suntem singurul complex din Bucuresti care are propria plaja amenajata, astfel incat in fiecare weekend poti sa te simti ca si cum ai fi in vacanta.
– posibilitatile de relaxare sunt nenumarate si ai de unde alege: sala de fitness, club de echitatie, teren de tenis si baschet, pizzerie etc.
– ai copii? noi avem gradinita si scoala primara!

Daca iti place ce ti-am spus pana acum, te invitam la o cafea sa aflii mai multe detalii despre facilitatile si dotarile locuintelor din Cosmopolis. Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta cat de curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti

Colaj_Cosmopolis