Daca ti-ai dorit vreodata sa locuiesti intr-un cartier in zona de Nord a Bucurestiului, aproape de toate punctele de interes din zona, incepand de la zona Pipera (unde multi bucuresteni isi au biroul) pana la Baneasa Shopping City, atunci arunca o privire la apartamentele aflate la oferta in luna decembrie, in Cosmopolis! 

Pe langa apartamentele finalizate de 2 camere, disponibile a te muta imediat, avem si 6 locuinte de 3 Camere, compartimentari diferite, intre 96 si 122 mp, si la preturi intre 77.760 Euro + TVA, redus de la 87.840 euro, si pana la 96.000 Euro + TVA, redus de la 111.630 euro + TVA. 

Ai mai jos doua astfel de apartamente de 3 camere disponibile doar in luna decembrie 2019 cu aceasta reducere


Printre facilitatile incluse in Cosmopolis, se numara si transportul cu microbuzul din/spre Cosmopolis, aceasta fiind doar una din facilitatile pe care le oferim celor care aleg sa locuiasca in Complex. 


Printre celelalte facilitati, in special cele apreciate de familii, se numara: gradinita, scoala primara, magazin cu jucarii, loc de joaca pentru copii, parcuri, cofetarie, restaurant si multe alte servicii utile.


Sa-ti mai spunem ca avem si un Strip Mall?
Primul din Romania situat in cadrul unui complex rezidential. 

Si, da, avem si supermarket. Ba chiar doua, din care unul este Carrefour Market. 

Click aici si vezi toate ofertele  pentru apartamentele de 3 Camere si programeaza o vizionare in Decembrie, sa vezi cu ochii tai cum arata Cosmopolis!