Mijlocul lunii februarie 2016 ne aduce o Promotie interesanta, in special pentru cei ce isi doresc fie o vila spatioasa cu parter si etaj, fie un apartament de 3 camere, incapator si primitor pentru o familie numeroasa.

Iata mai multe detalii despre Promotiile Saptamanii 15 -21 februarie 2016:

Promotia 1: Avantaj Client – 14.000 Euro 

Vila P+1
suprafata totala: 160 mp
pret initial: 155.000 + tva
pret oferta saptamanii 15 -21 februarie: 141.000 Euro, TVA inclus!

 Schita Vila – PARTERvila_cosmopolis_parter_18_24 ianuarie

 Schita Vila – ETAJ

cosmopolis_vila_etaj

Promotia 2:  Avantaj Client – 22.500 Euro 

Apartament 3 camere, tip 1, etaj 1/10
suprafata totala: 124 mp
pret initial: 94.000 + tva
pret redus: 78.000 + tva
Pret oferta saptamanii 15 – 21 februarie 2016: 71.500 + TVA 5 %
BONUS: MOBILA DE BUCATARIE INCLUSA

cosmopolis_ap_3_camere_promotia_satpamanii

Vino sa vezi aceste locuinte cu ochii tai, doar asa iti poti face o parere completa, obiectiva, despre Complexul Cosmopolis si daca este intr-adevar potrivit pentru tine, pentru familia ta.

Pentru a te programa la o vizionare, completeaza formularul “Afla mai multe detalii“. Ulterior, in cel mai scurt timp, reprezentantii Cosmopolis te vor contacta pentru a stabili data vizionarii sau pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari.

Dar pana ajungi la o vizionare, iata ce ar fi bine sa stii despre Cosmopolis:

Dotarile apartamentelor se incadreaza in standarde europene si fiecare locuinta dispune de: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

* In Cosmopolis, benenficiezi de o multime de facilitati, printre care iti amintim: 5 piscine exterioare, terenuri de tenis si baschet, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmarie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM.

* Am primit distinctia Cel mai Bun Complex Rezidential, de catre ICJ  Awards Romania,  atatin 2014 cat si in 2015.

* Modalitatile de plata sunt diverse si flexibile astfel incat sa se plieze pe nevoile clientilor. Avem disponibile urmatoarele variante: Plata Cash, Credit Ipotecar,  Programul “Prima Casa”,  Rate Direct la Dezvoltator.

* Oferta standard de apartamente si locuinte este disponibila aici: http://oferte.cosmopolis.ro/  Dar iti recomandam sa  urmaresti Promotia Saptamanii, unde vei gasi cele mai bune oferte saptamanale pentru locuintele din Cosmopolis, cu reduceri considerabile.

Te asteptam in Cosmopolis!
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti