In saptamana dedicata Femeilor, Cosmopolis vine cu o promotie atractiva: 9.300 Euro Avantaj Client pentru un apartament de 2 camere de 78 mp. Vezi mai jos detalii despre oferta disponibila in Cel mai Bun Complex Rezidential din 2016!

Oferta de locuinte standard in Cosmopolis o poti vedea  aici,  dar pentru ofertele speciale te invitam sa verifici si Promotia Saptamanii, unde vei gasi cel mai bun deal din saptamana respectiva.

Astfel, in saptamana 7-13 martie 2016, avem la promotie un apartament de 2 camere cu un pret final de 49.200 Euro! 

Promotia saptamanii 7 – 13  martie 2016:
Avantaj Client: 9.300 Euro

Apartament 2 camere, etaj 10/10
Suprafata: 78 mp
Pret initial: 58.500 Euro + TVA 5%
Pret promotional valabil doar pana la data de 13 martie: 49.200 Euro + TVA 5 %

Mai jos este schita apartamentului, iar suprafetele acestuia sunt:

Living si bucatarie – 33.20 mp
Baie – 4.55 mp
Dormitor – 12.11 mp
Dressing – 3.73 mp

schita_ap_2 camere_cosmopolis

 

 

* Dotarile apartamentelor se incadreaza in standarde europene si fiecare locuinta dispune de: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

* In Cosmopolis, benenficiezi de o multime de facilitati, printre care iti amintim: 5 piscine exterioare, terenuri de tenis si baschet, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmarie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM.

Daca esti in cautarea unei locuinte sau daca doar ti se pare interesant acest apartament aflat la promotie, nu ezita sa vii la o vizionare. Avem program inclusiv in weekend!

Pentru a face asta, te rugam sa completezi formularul “Afla mai multe detalii“, din dreapta siste-ului. Ulterior, in cel mai scurt timp, reprezentantii Cosmopolis te vor contacta pentru a stabili data vizionarii si pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari.

Te asteptam cu drag sa fii unul din cei peste 4.000 de locuitori multumiti!

Adresa Cosmopolis:
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti