In Cosmopolis incercam sa pastram un excelent raport calitate/pret intre ceea ce oferim in materie de apartamente si facilitati in complex raportat la pretul pietei si la cererea de oferte din zona de Nord. Cresterea constanta a locuitorilor din Complex, peste 7.000 pana in acest moment, si cererea de locuinte ne dovedesc ca suntem pe drumul cel bun si ca reusim sa oferim mai mult decat o simpla locuinta, fie ea apartament sau vila. 


Plecand de la dorinta de a oferi cele mai bune oferte, am creat Promotia Saptamanii. Care este exact asa cum ii spune si numele: o super promotie de pret pentru o locuinta in Complex. Si asa cum v-am obisnuit aceasta promotie se schimba saptamanal. 

In saptamana 21 - 28 ianuarie 2019 avem la Promotia Saptamanii un super apartament de 2 camere, redus cu 9.399 Euro. 
Apartament 2 CAMERE

70 mp , etaj 6 din 7, terasa 4 mp
Pret de lista: 60.899 € + tva
Pret promotia saptamanii: 51.500 € + tva


Ai mai jos detalii despre el si schita apartamentului, iar pentru a programa o vizionare sau pentru a afla mai multe detalii (inclusiv o simulare de plata), nu ezita sa completezi formularul de mai jos. 

Printre facilitatile oferite in Complex, avem propriul Strip Mall cu magazine si servicii dedicate rezidentilor, avem transport asigurat (astfel incat chiar daca nu ai masina personala te vei descurca cu transportul), avem piscine exterioare de care te poti bucura in vara si alte cateva facilitati pe care cu siguranta le vei aprecia in Complex.