Iti doresti o casa mai mare? Simti ca nu mai ai loc in apartamentul actual si ai vrea sa te muti intr-un nou apartament? Si daca tot te muti, atunci preferabil sa fie in zona de Nord, mai aproape de zona de birouri si de locul de munca. 

Visul de a face intre 15 si 30 de minute pana la birou poate deveni realitate in Cosmopolis. Cu accesul direct la A3, din Cosmopolis pana in Pipera faci aproximativ 20 de minute. Asa ca, daca vrei sa te muti in aceasta zona, hai sa vezi si apartamentele din cel mai apreciat complex rezidential din Bucuresti.  

Pe langa preturile bune, incepand de la 49.700 € + TVA, pentru apartamentele de 2 camere, in fiecare saptamana avem o noua promotie. Alegem un apartament care are o reducere cumulata de pana la 20% DISCOUNT si il punem la oferta speciala timp de o saptamana. 

In acest fel, in saptamana 30 septembrie - 7 octombrie, in Cosmopolis este la promotie un APARTAMENT de 3 CAMERE de 107 mp, cu o terasa inclusa de 6 mp. Locuinta este la etajul 6/6 si are o reducere totala de 11.770 Euro. 


APARTAMENT 3 CAMERE,

107 mp, etaj 6/6  cu Terasa Inclusa de 6 mp

Pret lista: 95.230 € + tva

Pret Promotia Saptamanii: 83.460 € + 5% TVA – disponibil doar pana la data de 7 Octombrie 2019! 


Programeaza o vizionare, prin completarea formularului de mai jos, si hai sa vezi cum este compartimentat acest apartament. S-ar putea sa iti placa atat de mult, incat sa vrei sa il rezervi si sa te muti imediat. Si chiar se poate asta! 

Echipa noastra de consultanti de vanzari te va ajuta sa iei cea mai buna decizie si sa alegi tipul de finantare care este potrivit cu bugetul si nevoile tale. 


Pana in prezent, peste 7.500 de persoane au ales sa locuiasca in Cosmopolis si sa se bucure de un cartier la nivel european, unde ai O multime de facilitati, incepand de la cele utile pe care le vrei cat mai aproape de casa, pana la cele ce tin de relaxare si voie buna. 


Vrei sa ai o gradinita buna aproape? Avem chiar doua gradinite! Ba chiar si scoala generala. 


Vrei supermarket aproape de casa? Avem! Poti sa faci cumparaturile din complex, inainte sa ajungi acasa. Si chiar daca ai uitat ceva, este la cativa pasi distanta de magazin!


Vrei sa iei cina in oras si sa bei o bere sau un pahar de vin, fara sa fie nevoie sa te intorci cu taxi sau sa iei masina? Avem doua restaurante in Cosmopolis. 


Vrei sa te relaxezi la piscina, fara sa fie nevoie sa pleci la mare sau sa te duci la o piscina de fite? Ei bine, avem 8 piscine mari in Cosmopolis, unde locuitorii au acces gratuit.


Nu mai amana pe maine. Hai azi sa vezi tipurile de locuinte din Cosmopolis. Sunt peste 25 de tipuri diferite de apartamente și vile disponibile. Completează formularul și solicită lista completă!