In Cosmopolis, vrem sa avem locuitori fericiti si multumiti, asa ca venim tot timpul cu oferte speciale la apartamentele de vanzare.  Astfel, promotia saptamanii 23- 28 februarie vine cu un SUPER BONUS: un loc de parcare suprateran inclus.

Promotia 1 – avantaj client: 22.000 euro
Apartament 3 camere tip 1 (etaj 8/10), suprafata totala 128 mp, pret initial: 94.000 + tva, pret oferta saptamanii: 72.000 + tva


Promotia 2 – avantaj client: 18.500 euro

Apartament 2 camere tip 1 (etaj P/10), suprafata totala 74 mp, pret initial: 59.200, pret oferta saptamanii: 40.700 + tva;   BONUS: Un loc de parcare suprateran inclus

cosmopolis_apartament_2camere_de vanzare
Pe langa dotarile apartamentelor, Cosmopolis, cel mai bun complex rezidential din 2014, conform CIJ Awards,  ofera o gama variata de facilitati.

In timpul verii vrei sa te relaxezi si sa ai cat mai multe variante pentru a petrece timpul liber? Complexul Cosmopolis dispune de: 5 piscine exterioare, terenuri de tenis si baschet, sala de fitness, fitness in aer liber, club de echitatie, plaja amenajata langa lac.

Pentru familiile cu copii, facilitatile ce le vor face viata mai usoara sunt: locuri de joaca special amenajate, gradinita si scoala primara.  Locuitorilor Cosmopolis le asiguram inclusiv transportul din complex pana la metrou Pipera. Dar, cel mai bine ar fi sa vii si sa vezi cu ochii tai facilitatile pe care ti le putem oferi. Te asteptam la o vizionare!   

Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta cat de curand. Te asteptam cu drag!