In saptamana 12 - 18 decembrie 2016, Promotia Saptamanii aduce in prim plan un apartament de 2 camere, de 67 de mp, situat la etajul 5/7.  Programeaza si tu o vizionare si hai sa vezi cum arata apartamentele in cel mai bun complex rezidential al anului.  

Vezi mai jos detalii apartament: PROMOTIA SAPTAMANII  - 12 - 18 decembrie 2016 
 2 CAMERE, etaj 5/7 - Avantaj Client: 10.700 Euro
Suprafata: 67 mp
Pret initial: 56.930 Euro + TVA 5%
 Pret redus: 50.190 Euro + TVA 5%

Pret promotional doar pana la data de 18 decembrie: 46.230 Euro promotia saptamanii_18 decembrieEsti curios unde se afla Cosmopolis? 
Complexul se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului, si a fost desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc. 

 De asemenea, in Cosmopolis sunt peste 20 de beneficii dedicate locuitorilor, printre care: 7 piscine exterioare, terenuri de tenis, baschet si fotbal, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, restaurant cu specific international - F1N3, spalatorie auto, bancomat/ATM si inclusiv propriul Mall in interiorul Complexului. 

Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile? 

Vezi mai jos oferta standard. 
AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis. 
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis. 
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis. 
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis. 

 Adresa exacta Complex Cosmopolis:  Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo