Investeste in propriul apartament de 3 camere si muta-te in casa nou in 2017.
Daca stai cu chirie, acum ar fi poate un moment bun sa te gandesti sa-ti iei propriul apartament. Si daca tot iti iei propria locuinta, de ce sa nu iei un apartament cu 3 camere in locul unuia cu 2 camere?
Pretul este acelasi, dar spatiul generos al acestui apartament de 3 camere este mult mai confortabil.

Pana duminica, 16 martie, programeaza o vizionare in Cel mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti si hai sa vezi cu ochii tai cum arata un apartament aici.

PROMOTIA SAPTAMANII  - 13 - 19  martie 2017
Apartament 3  CAMERE - Avantaj Client: 8.300 Euro
 Suprafata: 83 mp
Etaj: 2/5
Pret initial: 66.400 Euro + TVA
Pret redus: 62.250 Euro + TVA
Pret promotional doar pana la data de 19 martie: 58.100 Euro + TVA 

Esti curios unde se afla Cosmopolis? Complexul se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului, si a fost desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti.

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.De asemenea, in Cosmopolis sunt peste 20 de beneficii dedicate locuitorilor, printre care: 7 piscine exterioare, terenuri de tenis, baschet si fotbal, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, restaurant cu specific international - F1N3, spalatorie auto, bancomat/ATM si inclusiv propriul Mall in interiorul Complexului.


Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile? Vezi AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO,  Apartamente 2 CAMERE,  3 CAMERE  si VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo