In perioada 19 - 25 iunie 2017 va propunem o Oferta Excelenta pentru un Apartament de 3 Camere, de  84 mp, cu Gradina si vedere directa catre piscina.

In plus, ai inclus in pretul final si  Locul de Parcare. 

PROMOTIA SAPTAMANII  - 19 - 25 iunie 2017

APARTAMENT 3 CAMERE, cu Terasa si Gradina  - Avantaj Client: 11.100 Euro
Suprafata: 84 mp
Etaj: la parter
Pret initial: 83.100 Euro + TVA
Pret Redus: 77.500 Euro + TVA
Pret promotional doar pana la data de 25 iunie: 72.000 Euro! +   BONSU: Loc de Parcare Incluse in Pret!


Am fost desemnati, de catre CIJ Awards Romania, timp de 3 ani consecutiv -2014/2015/2016 - Cel Mai Bun Complex Rezidential. Iar acest lucru se reflecta si in beneficiile intrinseci pe care le aduce Complexul: securitate ridicata, paza 24/24, spatii verzi amenajate specialpentru copii si locuri de joaca, alaturi de avantajele specifice Cosmopolis - 7 piscine exterioare, ponton si plaja amenajata la lac, Strip Mall in interiorul Complexului si o multime de magazine ce ofera cam orice tip de serviciu ai putea avea nevoie in imediata proximitate a locuintei (spalatorie, beauty salon, restaurant, croitorie, cabinet veterinar, farmacie, magazin bio, supermarket etc).Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului.

 Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

 Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.
AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.

harta_cosmo