Primavara 2017 incepe cu o oferta de zile mari in Cosmopolis: 30.250 de euro reducere pentru un apartament de 3 camere, foarte mare - de 147 mp - si perfect compartimentat!

 Vezi mai jos detalii despre acest apartament - planul si detaliile legate de pret si hai sa-l vezi cu ochii tai.  Profita de weekend si programeaza o vizionare (completeaza formularul Afla detalii de mai jos si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora), inclusiv sambata sau duminica!

PROMOTIA SAPTAMANII  - 27 februarie -  5 martie 2017
Apartament 3  CAMERE - Avantaj Client: 30.250 Euro
Suprafata: 147 mp
Pret initial: 102.400 Euro + TVA
Pret redus: 89.600 Euro + TVA
Pret promotional doar pana la data de 5 martie: 80.000 Euro   Esti curios unde se afla Cosmopolis? Complexul se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului, si a fost desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti.

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

De asemenea, in Cosmopolis sunt peste 20 de beneficii dedicate locuitorilor, printre care: 7 piscine exterioare, terenuri de tenis, baschet si fotbal, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, restaurant cu specific international - F1N3, spalatorie auto, bancomat/ATM si inclusiv propriul Mall in interiorul Complexului.

 Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile?
Vezi AICI  oferta standard de locuinte disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo