In saptamana 3-9 octombrie, va aducem in atentie un apartament cu 2 camere, tip studio, cu bucatarie integrata in living pentru un plus de spatiu si o atmosfera familiara. Apartamentul se afla la parter si pana la 9 octombrie are un discount de 12.900 Euro fata de pretul de lista. Hai  la o vizionare in Complexul Cosmopolis sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament.

PROMOTIA SAPTAMANII  - 3 - 9 octombrie 2016 

 Ap. 2 CAMERE, tip STUDIO, parter - Avantaj Client: 12.900 Euro
Suprafata: 61 mp + GRADINA
Pret initial: 53.600 Euro + TVA 5%
Pret redus: 48.800 Euro + TVA 5%
Pret promotional valabil doar pana la data de 9 octombrie: 40.700 Euro + TVA 5 %

I6 A - tip7 (2)Suprafete apartament:Living - 16.97 mp Dormitor - 14.42mp Bucatarie - 4.60 mp Vestibul - 3.25 mp Baie - 3.93 mp

Despre Cosmopolis ar fi bine sa stii ca se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului, si a fost desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti, atat in 2014 cat si in 2015.

 Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.De asemenea, in Cosmopolis sunt peste 20 de beneficii dedicate locuitorilor, printre care: 7 piscine exterioare, terenuri de tenis, baschet si fotbal, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM si, din vara 2016, inclusiv propriul Mall in interiorul Complexului.

 Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile? Vezi mai jos oferta standard.Vezi  AICI  oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.Vezi  AICI  oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis: 
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo