In perioada 20 – 26 ianuarie 2014 Cosmopolis te ajuta sa te apropii si mai mult de visul tau de a locui la casa si iti ofera acum o promotie suplimentara! Astfel, cu bugetul tau pentru un apartament de 3 camere vei putea sa achizitionezi o vila cu etaj si gradina proprie.

Suprafata totala a locuintei este de 112 mp, impartita in 3 camere spatioase, compartimentate perfect pentru ca tu si familia ta sa puteti avea parte atat de intimitate si spatiu personal, cat si sa aveti indeajuns de mult loc pentru o petrecere alaturi de prieteni!

La parter este repartizat un living generos, aerisit si luminos, ce ofera foarte multa libertate de miscare. De asemenea, bucataria open space de tip american si spatiul de servit masa ofera continuitate spatiului si acum nu trebuie sa te mai izolezi in bucatarie pentru a pregati bauturi sau masa pentru invitatii tai. O vei face intr-un spatiu deschis, modern, care stimuleaza comunicarea si apropierea.

Etajul vilei include doua dormitoare de aproximativ 14 mp, fiecare avand propria sa baie. In plus, holul cu scara este indeajuns de spatios incat poate fi utilizat pentru organizarea spatiilor de depozitare.

Poti avea toate acestea la 85.700 euro doar pana in data de 26 ianuarie, cand se incheie promotia noastra saptamanala. Afla mai multe informatii sau contacteaza unul din agentii nostri pentru a profita de oferta limitata Cosmopolis accesand site-ul nostru.

vila promo