Pe langa mult asteptatele cirese si capsuni, luna IUNIE a venit cu evenimente importante in Cosmopolis, dar si cu promotii importante. 

Daca pe 8 iunie am avut parte de concertul Cosmopolis pentru Cosmopolis, in weekendul cu 15 iunie organizam primul eveniment sportiv dedicat rezidentilor din complex. 

Cat despre promotiile apartamentelor din luna iunie, in perioada 10 -17 IUNIE avem o super promotie la un apartament de 3 CAMERE, 93 mp, cu terasa de 4 mp, situat la etajul 5/6. 

Pretul de lista al acestui apartament este de 83.990 € + 5% TVA, dar pana pe 17 iunie poti beneficia de o reducere de 14.000 € din pretul de lista. Asadar pretul acestei locuinte este de 69.990 € + 5% TVA.  

 PROMOTIA SAPTAMANII - 10 - 17 IUNIE 2019

In zona de Nord a Bucurestiului, pretul pe mp al unui apartament trece de 1.000 de euro/mp + TVA, dar daca esti in cautarea unei locuinte accesibile, ia in considerare si oferta din Cosmopolis. 

Cu reducerea de 14.000 de euro, apartamentul de 3 camere de la Promotia Saptamanii are un pret excelent: doar 753 euro/ mp + TVA.   

Locuinta de la Promotia Saptamanii poate fi varianta ideala pentru un cuplu care isi doreste mai mult spatiu si confort de la o locuinta.  De asemenea, poate fi o optiune excelenta pentru cei care au un copil sau doi. 

In interiorul complexului Cosmopolis sunt deja doua gradinite si o scoala primara, pe langa locuri de joaca dedicate pentru copii.  Vei avea parte de un cartier unde simti ca iti poti lasa copii sa se joace in siguranta afara, alaturi de ceilalti prichindei din complex. 

Profita de faptul ca luni, 17 iunie, este liber si daca esti in Bucuresti programeaza o vizionare  (pentru a face acest lucru, te rugam sa completezi formularul de contact de mai jos), sa vezi cu ochii tai cum arata cel mai apreciat complex rezidential al capitalei.  In weekend si in ziua de luni, biroul nostru de vanzari are program normal de functionare, asa ca te putem ajuta cu drag sa alegi o locuinta asa cum iti doresti.