Hai sa vezi cum arata un super apartament de 3 camere cu o terasa imensa de 60 mp! Pana pe 8 iulie ai parte de o extra reducere de 34.100 EURO pentru acest apartament deosebit ce se afla la etajul 5 din cele 6 cate are imobilul.

Daca esti in cautarea unui apartament in zona de Nord, in apropiere de Pipera si de Stefanestii de Jos, atunci iti recomandam o vizionare in Cosmopolis, un cartier vesel cu acoperisuri turcoaz, cu peste 7.000 de rezidenti in prezent si cu o multime de facilitati dedicate locuitorilor. Promotia Saptamanii 2 – 8 Iulie 2018
Apartament 3 CAMERE, 141 MP cu Terasa Inclusa (60 mp), 
etaj 5/6 cu Vedere la Parc si Piscina
 Pret lista: 110.000 Euro + TVA
Pret promotional: 85.000 Euro + TVA
Pret Promotia Saptamanii 2  –  8 Iulie: 75.900 Euro + TVA Asta inseamna un pret de doar 538,3 euro/ mp + TVA! 

Transport asigurat in Cosmopolis? 
Da, avem si este special dedicat celor care nu au masina personala. In plus, locuitorii din Cosmopolis au la dispozitie primul serviciu de car sharing din Romania, #getpony

Costurile lunare la intretinere
pentru un apartament sunt de 220 lei/luna. Ce ai inclus in acest pret? Vezi aici mai multe detalii si costurile suplimentare.

Printre facilitatile incluse in Complex mai avem si Strip Mall Cosmopolis Plaza cu o multime de magazine specializate, loc de joaca pentru copiii - Lana's Playground, Levente Baclava , Huby Cosmopolis - loc pentru relaxare si rasfat si multe alte "surprize".

Avem 7 piscine exterioare dedicate rezidentilor, unde se pot relaxa dupa o zi obositoare la serviciu. Unde in alta partea, in alt complex rezidential din Bucuresti sau din apropiere, mai gasesti piscine exterioare cu acces liber pentru rezidenti? Paza si protectie 24/24 asigurate de BGS si acces controlat in Complex sunt alte cateva facilitati pe care le oferim pentru siguranta locuitorilor.

Afla mai multe direct de la noi, in timpul unei vizionari in Cosmopolis! Pentru acest lucru te rugam sa completezi cu datele personale formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie.