Asa cum v-am obisnuit, Cosmopolis are promotii constante la apartamentele din complex. Saptamana asta avem la promotie doua locuinte la un excelent raport calitate/ pret. 
Un apartament de 3 camere de vanzare, ideal pentru familiile cu copii. Spatiul este mai mult decat generos, apartamentul avand 100 mp si fiind amplasat intr-o cladire cu 3 etaje.
A doua locuinta la promotie este un studio, ideal pentru cei singuri care lucreaza in apropiere de Pipera. Achizitionarea lui va poate aduce un avantaj client de 10.000 de E. Mai multe detalii despre fiecare mai jos:

Promotia 1 – avantaj client: 16.000 E

Apartament 3 camere (etaj 1/3), suprafata totala 100 mp, Pret initial: 80.000 + TVA 5%,
Pret oferta saptamanii: 64.000 + TVA 5%


P1_9-15
Promotia 2 – avantaj client: 10.100 E

Studio 1 camera, etaj 3/3, suprafata totala 58 mp, Pret initial: 46.000 E + TVA 5%, Pret oferta saptamanii: 35.900 E + TVA 5%.

P2_9-15 martie
Printre dotarile apartamentelor din Cosmopolis, se numara: usi interioare din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, centrala proprie, parchet, gresie si faianta etc.

Cat despre facilitatile care-ti vor permite sa te relaxezi complet seara sau in weekend fara sa parasesti complexul, amintim: piscine exterioare, teren de tenis si baschet, sala de fitness, club de echitatie.
Si lista continua, dar te lasam pe tine sa descoperi si restul avantajelor de a locui intr-un complex de dimensiunea unui oras european civilizat si la standarde inalte.
Hai la o vizionare sa ne cunoastem mai bine si sa iti prezentam oferta completa de locuinte.
Completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta cat de curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti