Mai e doar putin pana la Craciun si am intrat in Saptamana Cadourilor! Complexul Rezidential Csmopolis sarbatoreste si el alaturi de voi, asadar va ofera cadou cate o noua promotie in fiecare saptamana! Puteti urmari cu atentie blogul nostru sau site-ul Cosmopolis pentru a fi la curent clipa de clipa cu noua oferta ce ruleaza in saptamana respectiva!

PROMOTIA DE SAPTAMANA ACEASTA: Reducere de 3.500 euro la apartament 3 camere!

Pentru ca suntem in prag de Sarbatori si ne dorim cat mai mult timp acasa, alaturi de cei pe care-i iubim, avem cu siguranta nevoie si de spatiul necesar: apartamentele cu 3 camere din Cosmopolis sunt perfecte pentru familii, pentru a petrece timp minunat in intimitatea unui camin comod cu cei dragi, fie ca este vorba de rude sau prieteni!

Durata: promotia este valabila in perioada 09 – 22 decembrie 2013.

 

Reducere: daca achizitionezi un apartament in perioada mentionata mai sus, Mosul din Cosmopolis iti face cadou o reducere de 3.500 de euro! Astfel, pretul apartamentului de 3 camere scade de la 63.500 Euro+TVA la doar 60.000 Euro + TVA

Apartamentul de 3 camere ce intra in aceasta promotie este extrem de spatios, punand la dispozitia rezidentilor un spatiu de 91 mp, cu un living spatios ce include si o bucatarie americana de tip open space, perfecta pentru petrecerea sau masa de Craciun in familie. De asemenea, nu mai este nevoie sa va izolati de invitati in bucatarie cat faceti pregatirile, ii puteti avea alaturi mult mai usor, spatiul fiind deschis si facilitand comunicarea si interactiunea.  Cei care doresc liniste si intimitate se pot retrage intr-unul din dormitoarele apartamentului.

Daca i-ati scris Mosului ca vreti un apartament de 3 camere in Cosmopolis sfatuiti-l sa se grabeasca putin. Reducerea este valabila doar pana pe 22 decembrie, iar numarul de apartamente disponibile este limitat!

3 camere