Cititorii nostri sunt interesati de mai multe informatii pentru diverse tipuri de creditare prin care se poate achizitiona un apartament nou in complexul rezidential Cosmopolis. Reducerile de pret sunt foarte atragatoare, iar posibilitatile de creditare avantajoase si reprezinta interesul celor mai multi, dar exista multe persoane interesate de ratele la dezvoltator.

Desi se aplica exclusiv la preturile de lista ale locuintelor,  fara a se putea cumula cu alte oferte sau reduceri promotionale, ratele la dezvoltator au devenit populare din mai multe motive practice. Pentru cei care au disponibil un avans mai mare aceasta este o solutie de finantare ideala daca privim avantajele pe termen lung. Pretul de achizitie final, incluzand toate cheltuielile, va fi considerabil redus prin utilizarea acestei metode de plata.

Ratele la dezvoltator sunt de asemenea o solutie buna pentru cei care nu doresc sa contracteze credite pe perioade indelungate, ratele la dezvoltator platindu-se pe o perioada de timp de maximum 5 ani. 

Afla mai multe despre Cosmopolis si inscrie-te pentru a viziona apartamentele si a beneficia de cea mai buna oferta.  

*Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Datele si cifrele prezentate mai sus sunt valabile la data publicarii materialului, 27 martie 2013. Dupa aceasta data pot interveni diverse modificari legate de preturi/conditii/valabilitatea ofertei. Pentru oferta completa si actualizata, va invitam sa luati legatura cu un consultant de vanzari, prin completarea formularului de mai jos.