Sambata, 15 decembrie, incepand cu ora 15:00, magia Craciunului ne aduce impreuna la un eveniment deja clasic in Cosmopolis: Concertul de Craciun din Cosmopolis Plaza.  Ne adunam toti, cu mic, cu mare, sa intampinam sarbatorile de iarna si sa ne bucuram de invitatii speciali.

 Vecina noastra, una din cele mai indragite soliste de muzica populara, Dna. Mioara Velicu, ne va incanta in deschiderea concertului, incepand cu ora 15:00.

De la ora 16:00, ne vom bucura impreuna de colindele calde ale corului de studenti de la Conservator, dar si de glasurile cristaline ale copiilor de la Artitudes care au pregatit un program special de colinde traditionale.

Iar in incheiere, pe scena poposeste chiar Mos Craciun!  Acesta ii asteapta pe cei mici cu scrisorile cu dorintele lor cele mai tainice, pe care sa le duca in Laponia si sa le transforme in realitate.

Vor fi cadouri pentru cei mici dar si pentru cei mari! Pentru cei mari am pregatit 300 de cani de vin fiert oferite din partea casei, pentru a ne incalzi trupul si sufletul!

Magazinele din Cosmopolis Plaza vor avea promotii si surprize iar in cadrul evenimentului vom anunta si castigatorii celor 4 burse pentru copii, pe o perioada de 1 an, timp in care vor invata sa joace tenis!

Participarea la eveniment este gratuita! :)

Ramane cum am stabilit: ne vedem Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 15:00, in Parcarea Cosmopolis Plaza!