In cadrul ofertei de primavara din Cosmopolis – reduceri semnificative la apartamente, studiouri si garsoniere in cel mai european complex rezidential din Bucuresti – cititorii noastri s-au interesat destul de mult despre posibilitatea de a achizitiona un apartament prim metoda trade-off, sau schimb cu apartamentul vechi.

Fara indoiala, este o metoda avantajoasa pentru dumneavoastra, si o puteti lua in considerare, avand urmatoarele informatii.

Daca doriti sa cumparati un apartament sau studio in Cosmopolis, folosind metoda schimbului de apartament, un broker specializat va va evalua gratuit si fara comision apartamentul si va va spune care este marja de pret in care acesta se incadreaza in urmatoarele pana la 6 luni, iar noi ne vom ocupa gratuit de asta.
Apartamentul trebuie vandut pana in 6 luni, aceasta fiind si valabilitatea contractului de schimb, care poate fi eventual prelungit apoi.

Dupa achitarea diferentei, puteti intra instantaneu in posesia apartamentului din Cosmopolis, eliminand astfel problemele cu mutarea si schimbarile facute intr-un timp scurt. Daca doriti sa vindeti singur apartamentul, atunci puteti incheia cu dezvoltatorul un contract cu rate directe pentru a va muta mai repede in noul apartament.

 Speram ca informatiile despre oferta de schimb cu apartamentul vechi in Cosmopolis va vor fi de folos in luarea deciziei!