Imagineaza-ti cum ar fi sa locuiesti in cea mai verde zona a Bucurestiului si sa fii totusi la doar 15 minute de centrul orasului. Ei bine, Cosmopolis va transforma acest vis frumos in realitate, imbunatatind serviciul sau de transport pentru rezidenti cu o noua “statie”, Mall Promenada!

Ansamblul este situat in partea de Nord-Est a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, la 800 m de Autostrada Bucuresti-Ploiesti si intre cele doua poduri Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos.  Transportul din interiorul “orasului verde” Cosmopolis pana in centrul Bucurestiului dureaza doar un sfert de ora, datorita serviciului de transport Shuttle, pe care complexul il pune la dispozitia locuitorilor sai. Momentan, ruta se intinde din Cosmopolis pana la statia de metrou Pipera, urmand sa fie extinsa in curand pana la noul Mall Promenada, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu. In plus, costurile de transport vor ramane aceleasi, indiferent daca locatarii vor merge pana in Pipera sau pana la Mall.

In acest fel, ai avantaje de ambele parti: ajungi rapid in punctele de trafic intens ale Capitalei fara sa fii totusi nevoit sa locuiesti intr-un cartier supra-aglomerat, zgomotos si cu un nivel de poluare ingrijorator. De fapt, conform Agentiei Europene de Mediu, Cosmopolis este plasat in districtul cu cea mai mica rata de poluare a Bucurestiului pentru ca tu sa te bucuri de toate calitatile unui adevarat oras european: spatiu verde, lipsa poluarii, armonie, liniste.

Acest echilibru delicat este pastrat in continuare de catre dezvoltatorii complexului, comunitatea beneficiind de 60% spatiu verde in raport cu doar 40% oras, spre deosebire de centrul metropolei, unde nivelul de poluare a crescut alarmant in ultimii ani si procentul de verdeata este cu mult sub limitele impuse.

In plus, pozitionarea in zona de nord-est a orasului te scuteste de multe ore pierdute in trafic ori de cate ori planuiesti o escapada inafara Bucurestiului. Fie ca pleci in excursie cu masina sau cu avionul, ai acces rapid la Centura Capitalei, DN1, Autostrada Bucuresti-Brasov si Aeroportul International Coanda.